Robatori amb força en una casa a Vilafortuny

Els lladres es va endur joies i petits electrodomèstics

Els Mossos d’Esquadra estan investigant un robatori amb força en un domicili a la zona de Vilafortuny de Cambrils. Els fets van tenir lloc dissabte passat, 29 de desembre, a la tarda en una casa ubicada al carrer de Josep Clarà. Segons han informat els Mossos d’Esquadra, el propietari de l’habitatge va sortir de casa seva a primera hora de la tarda.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Quan l’home va tornar a casa seva, a la nit, es va adonar que li havien entrat a robar. Els lladres haurien saltat la tanca perimetral de la propietat i haurien accedit a l’interior de l’habitatge  forçant la porta i una finestra, que donava accés al menjador. El propietari va comprovar que els lladres s’havien endut joies i petits electrodomèstics.

Arran de la denúncia interposada l’endemà pel propietari als Mossos d’Esquadra, la policia catalana ha obert una investigació per tal de localitzar i detenir l’autor o autors d’aquest robatori amb força el cap de setmana passat a Vilafortuny. De moment es desconeixen més detalls del succés, així com si ja s’ha pogut identificar alguna persona com a presumpta autora del robatori.

Onada de robatoris en cases a Roda de Berà

Cambrils no és l'únic municipi de la Costa Daurada que ha patit robatoris en domicilis durant aquestes festes de Nadal. Diversos veïns de Roda de Berà que viuen en cases apartades del centre del poble han posat de manifest la seva preocupació per una onada de robatoris que ha anat augmentat a mesura que ha anat avançant el desembre. De fet, s'han comptat una vintena de robatoris en cases de zones poc habitades, moltes de les quals eren segones residències.

A més, en alguns casos els mateixos inquilins o propietaris eren dins dels habitatges en el moment dels robatoris. La sensació d'inseguretat ha augmentat també en trobar-se marques de cartó a les portes que els lladres col·loquen per comprovar si hi ha algú dins la casa o no.