Roben la bicicleta d'un ciclista professional a Miami Platja

Gerd de Keijzer, ciclista del Team Novo Nordisk, ha denunciat el robatori a les xarxes socials
Un ciclista professional denúncia el robatori de la seva bicicleta a Miami Platja | Google Maps

 

El ciclista holandès Gerd de Keijzer, de l'equip Team Novo Nordiskha denunciat el robatori de la seva bicicleta Colnago C60, aquest cap de setmana al municipi de Miami Platja. El ciclista, que ho ha denunciat a través de les seves xarxes socials, ha explicat que un home i una dona van ser els autors del furt.

Un ciclista denuncia el robatori de la seva bicicleta

L'holandès s'ha mostrat «incrèdul» davant els fets que li van passar aquest passat diumenge, 3 de febrer, quan va sortir amb la seva bicicleta a Miami Platja. De Keijzer, explica que «un home d'aspecte mexicà» es va interessar per la seva bicicleta, la Colnago C60, després d'haver sortit a fer una ruta i estar intercanviant informació de la zona per fer sortides. El ciclista, li va explicar diverses característiques de la seva bicicleta i es van intercanviar els números de telèfon. En un moment donat, però, l'home va fugir ràpidament del lloc dels fets amb la bicicleta de l'holandès.

Gerd de Keijzer ha denunciat el robatori de la seva bicicleta Colagno C60 | Gerd de Keijzer

 

Després d'aquest fet, una «dona espanyola i prima» va agafar la bici del lladre, la qual, segons de Keijzer, era una BH de carboni amb rodes tubulars de 33mm, la qual va marxar del lloc molt ràpid, davant la impotència del ciclista professional i sentint-se com un «idiota». A més, explica que «intercanviant el telèfon per poder parlar i fer sortir a fer rutes junts amb aficionats» és com més amics ha fet al territori. 

Denuncien altres casos a Tarragona

El cas del robatori de la bicicleta del ciclista holandès Gerd de Kreijzer no ha estat l'únic que ha sortit a la llum. A les xarxes socials s'han realitzat altres denúncies arran d'aquest fet i, segons informacions no oficials, aquest cap de setmana han pogut ser fins a 11 casos que han robat bicicletes utilitzant aquest mètode.

"ATENCIÓ: Rescatats després de caure d'una moto aquàtica a la costa de la Pineda" "JUDICIAL: 22 anys de presó per matar a ganivetades la seva exparella a Salou"