Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Salou acull la 21a edició de la Trobada de dones del Tarragonès

La Torre Vella ha acollit l'acte de presentació on s'ha reivindicat el paper de la dona en la societat
Salou acull la 21a edició de la Trobada de dones del Tarragonès | Ajuntament de Salou

 

 

Aquest dimecres 21 de novembre, Salou ha esdevingut la seu de la 21a Trobada de dones del Tarragonès, un conjunt d'activitats de germanor en el qual es vol reivindicar el paper de la dona dins la societat.

 

Organitzada pel grup de Dones de Salou, la Trobada ha tingut la seva presentació el matí d'aquest dimecres a la Torre Vella, en un acte que ha estat presidit per la presidenta de l'entitat, Sílvia Rovira; i que ha comptat amb l'alcalde, Pere Granados, la regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza, la regidora de Cultura, Mª José Rodríguez, així com amb la presidenta de la Federació de Dones del Tarragonès, Carme Cárdenas, juntament amb les presidentes de les diferents associacions de dones participants.

 

«Seguir avançant en justícia i igualtat»

Durant els parlaments de l'acte, Pere Granados ha reivindicat Salou com a seu d'aquesta trobada, que ja ho va ser al 2014, i s'ha dirigit a totes les assistents apuntant a l'assoliment de la igualtat entre dones i homes, així com en la tolerància zero contra les violències masclistes. «Obrim el municipi per a totes vosaltres perquè pugueu avançar i defensar els vostres interessos buscant la igualtat en la dona. Tenim molta feina a fer encara perquè la igualtat sigui una realitat». I en aquesta línia, l'alcalde ha desitjat a les assistents treure «moltes conclusions de com seguir avançant en justícia i igualtat».

 

Per la seva banda, la regidora Baeza ha agraït al Grup de Dones l'organització de la 21a Trobada de Dones del Tarragonès; una trobada que ha comptat amb la presència de grups de dones de Salou, Tarragona, El Catllar, Els Pallaresos, La Pineda, La Pobla de Mafumet, Vila-seca, la Nou de Gaià, la Riera de Gaià, Altafulla, La Canonja i Constantí.

 

En acabar els parlaments, les assistents han gaudit d'un esmorzar de germanor, per a continuació fer una visita a les instal·lacions del Centre d’Art de la Torre Vella i posteriorment enfilar-se trenet turístic per visitar els punts més emblemàtics del municipi. La 21a Trobada de Dones del Tarragonès finalitzarà amb un dinar al Club Nàutic de Salou i posteriorment es lliuraran els records a totes les participants.

 

Salou acull la 21a edició de la Trobada de dones del Tarragonès | Ajuntament de Salou

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris