Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben la noia de 15 anys desapareguda a Reus

ATENCIÓ

Tanquen l'aixeta a algunes seccions de l'hospital de Reus per una infecció de legionel·la

ÚLTIMA HORA

Un cotxe de la Guàrdia Civil bolca a l'N-420 a Botarell

Salou, Cambrils, Reus i PortAventura es promocionen plegats al Saló Mundial de Turisme de París

Des d'avui i fins diumenge, uniran esforços per fidelitzar i atraure nous visitants a les nostres comarques
L'estand de Cambrils, Reus, Salou i PortAventura, al Saló Mundial del Turisme de París | Cedida

 

 

Els Patronats de Turisme de Salou, Cambrils i Reus, juntament amb PortAventura World, seran presents al Saló Mundial de Turisme de França, a París, des d’avui dimecres, 14 de març, i fins al pròxim diumenge, dia 17.

 

Aquesta promoció conjunta, han explicat les parts implicades, «forma part de diverses accions adreçades al públic final, amb la voluntat de fidelitzar i atreure nous visitants per Setmana Santa i l’estiu».

 

 

 

França, «un dels principals mercats emissors»

La participació en aquest saló, considerat la fira del turisme per excel·lència a França, és clau dins del pla de promoció dels municipis tarragonins, ja que, segons els Patronats de Turisme, el francès «és un dels principals mercats emissors, amb possibilitats de creixement».

 

A París, PortAventura i les poblacions del territori volen oferir, de manera atractiva, una gran oferta de platges de qualitat, gastronomia, cultura, patrimoni i un ressort temàtic únic en un radi de pocs quilòmetres, tot adreçat, especialment, al públic familiar.

 

Influir en la tria de la destinació turística

Les dates del Saló Mundial de Turisme de França permeten, encara, influir en la tria dels turistes a l’hora de decidir on passaran les vacances de Setmana Santa i els venidors mesos d’estiu. Cal recordar que, el passat mes de febrer, els tres municipis i PortAventura World ja es van promocionar, aprofitant l’aliança, al principat d’Andorra.

 

Per aquesta i d’altres accions promocionals, Salou, Cambrils, Reus i PortAventura han editat una imatge conjunta, un mateix fulletó i diversos elements de marxandatge.

 

 

També et pot interessar:

Comentaris