Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Pedro Sánchez confirma noves eleccions el 10 de novembre

Salou engega el projecte 'Smart Wifi'

S'instal·laran trenta punts de connexió gratuïta a les zones més turístiques del municipi
Salou engega el projecte 'Smart Wifi' | Ajuntament de Salou

 

 

En el marc de la fira turística FITUR, l'Ajuntament de Salou, a través de la regidoria de Noves Tecnologies i Qualitat i la col·laboració de l'empresa WIONGO, ha presentat la posada en marxa del projecte 'Smart Wifi Salou'; per tal d'instal·lar, en una primera fase, fins a trenta punts de connexió Wifi gratuïta a les platges urbanes i als carrers Buïgas i Saragossa.

 

Es preveu que el desplegament, que s'iniciarà abans de Setmana Santa, arribarà als 10.000 usuaris concurrents, dotant de més i millors connexions a la zona més turística del municipi i beneficiant, per igual, visitants i residents.

 

 

t

 

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de la teva ciutat al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

El carrer de Carles Buïgas de Salou, una de les artèries comercials de la vila, serà un dels punts que comptarà amb la nova xarxa WIFI | Àngel Ullate

 

Transformar Salou en una Destinació Turística Intel·ligent

La presentació del projecte, ha comptat amb l'alcalde de Salou, Pere Granados, el regidor de Noves Tecnologies, Jesús Barragán, i Mauricio Socias, el CEO de WIONGO, l'empresa que s'encarregarà d'implantar la nova xarxa Wifi.

 

Granados, ha explicat que «el projecte SMART WIFI SALOU, és una actuació més encaminada a la transformació de Salou en una Destinació Turística Intel·ligent (DTI) que busca millorar la qualitat de vida de tots els visitants i també dels residents». De fet, a través de la informació anònima que reculli la nova xarxa wifi i, un cop processades les dades que es desprenguin de les connexions es podran elaborar estratègies per al turisme de la capital de la Costa Daurada. «El mapa de connectivitats permetrà conèixer el flux i concentració de persones en diferents punts de la ciutat i també els seus gustos i preferències; i amb aquestes dades podem treballar i millorar l’oferta en molts aspectes».

 

Tot plegat un sistema punter que posicionarà Salou al costat d'altres ciutats turístiques on ja està funcionant, com Benidorm (País Valencià) o Palma (Mallorca), on dóna servei a més de deu milions d'usuaris.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris