Salou tanca la Festa Major d'hivern amb mil racions de fideus negres

Es tanca així un cap de setmana marcat pel Cós Blanc, que es va celebrar dissabte
Salou ha tancat aquest diumenge, 10 de febrer, la Festa Major d'hivern de la localitat. | TarragonaDigital.com

 

La festa major d'hivern de Salou ja toca a la seva fi. Aquest diumenge, 10 de febrer, s'han fet les darreres activitats programades en el marc de la festivitat, que va tenir aquest dissabte el seu punt més àlgid, amb la celebració de la 39a edició del Cós Blanc. Així doncs, amb múltiples activitats al carrer s'esgoten els dies de festeig que es programen des del consistori salouenc per tancar el gener i obrir el febrer.

Fideus negres l'endemà d'un Cós Blanc multitudinari

Després d’un Cós Blanc, celebrat aquest dissabte, que va ser multitudinari, aquest matí de diumenge s'han reunit un bon nombre de persones —més d’un miler— al voltant del tast dels típics fideus negres que s'han servit a l'exterior del Club Nàutic de Salou. En aquesta trobada, s'han venut les mil racions de fideus que s'havien preparat, acompanyats d’un beguda i pa al preu d’un euro. Tant l’alcalde, Pere Granados, com la regidora de Cultura i Festes, María José Rodríguez, com la d’Infància, Julia Gómez, han participat en l'activitat servint racions de fideus.

La mala notícia de la jornada l'han posat les inclemències meteorològiques: s’han hagut de suspendre els inflables que hi havia preparats durant aquest matí de diumenge a l’espigó del moll a causa del vent que bufava. Sí que s'ha celebrat un concert benèfic a la Torre Vella a càrrec de diferents agrupacions de l’Escola de Música de Salou.

A més, al marge d'aquesta degustació també s'han pogut veure al passeig de Jaume I, davant de les fonts cibernètiques, una parada amb una vintena de motos Vespa en la dotzena edició de la Trobada Scooterista. Des de l'organització es valora de manera molt satisfactòria l'elevada participació als diferents actes programats, que han acabat aquesta tarda amb diverses activitats més, entre les quals destaca el correfoc que s'ha celebrat per posar el punt final definitiu a la festa.

També et pot interessar

"CÓS BLANC 2019: Festival a Salou amb tones de confeti, llum i música" "OFERTA DE FEINA: Salou obre una borsa de treball per a professors"