Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Salou s'uneix a la 'Red de Destinos Turísticos Inteligentes'

Prop de 70 municipis s'han adherit a aquesta iniciativa per millorar el posicionament de l'Estat com a destí turístic mundial
L'Alcalde de Salou, Pere Granados, en el moment de la signatura de la Declaració d'Intencions de la Red de Destinos Turísticos Inteligentes | cedida

 

Aquest dijous 11 d'octubre, a la seu del Ministeri d'Indústria i Turisme, l'alcalde de Salou, Pere Granados, ha signat la declaració d'intencions de la 'Red de Destinos Turísticos Inteligentes'. Amb ell, fins a una setantena d'alcaldes i representants d'administracions locals, provincials i autonòmiques de tot l'Estat, s'han unit a la iniciativa.

 

Tot plegat una proposta l'objectiu de la qual és el de millorar el posicionament de l'Estat espanyol com a destí turístic mundial, buscant nous mecanismes per impulsar la innovació en els destins, amb el desplegament i el desenvolupament de les TICS, de manera que es puguin crear serveis diferenciats i altament competitius.

 

Una xarxa «molt important per Salou»

El batlle de Salou, Pere Granados, s'ha mostrat satisfet d'unir-se a la iniciativa, afirmant que «aquesta xarxa serà molt interessant per Salou perquè suposa reforçar una línia estratègica per a la gestió intel·ligent i eficient dels recursos turístics partint de l'aprofitament de les noves tecnologies i la digitalització». A més a més, Granados ha afegit que «és molt important per Salou perquè en formar part d'aquesta xarxa es té accés a inversions mitjançant Red.es».

 

A més a més dels representants de municipis i administracions de tot l'Estat, l'acte ha estat presidit per la ministra d'Indústria, Comerç, i Turisme, Reyes Maroto, i la secretària de Turisme, Isabel Oliver. Al final de l'acte, Maroto ha afirmat que aquesta nova xarxa «permetrà conèixer quines són les fortaleses del sector i conèixer les seves sinergies. Treballant amb un enfocament de cohesió territorial i d'integració dels destins utilitzant les noves tecnologies per millorar l'experiència dels visitants».

 

En aquest sentit, la secretària de Turisme, ha manifestat la necessitat de «seguir sent el país més competitiu del món. Un fet que obliga a estar molt pendents del que fan els altres i millorar-nos constantment».

 

A més a més de Salou, a Catalunya s'han sumat a la iniciativa Lloret de Mar i Castelldefels, de la mateixa manera que ho ha fet la Vall d'Aran.

 

Batlles i representants de les administracions signants de la declaració d'intencions de la Red de Destinos Turísticos Inteligentes | cedida

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris