Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

Veïns i bombers salven un gos que havia estat arrossegat per la riera a Cambrils

L'avís d'una ciutadana ha donat l'alerta perquè els bombers i els veïns anessin a salvar el gos que es trobava atrapat pels aiguats

 

Succés amb final feliç aquest matí a Cambrils. Un gos s'ha vist sorprès per la forta intensitat amb la qual baixava la riera del municipi i ha quedat atrapat a l'aigua. Per sort, però, la col·laboració ciutadana i els serveis d'emergències han pogut evitar que acabés amb tragèdia l'accident, salvant-lo amb una hàbil maniobra.

 

Segons ha explicat una testimoni a TarragonaDigital, pels volts de les deu del matí ha vist que el gos estava atrapat a l'aigua a la riera de Cambrils, intentant sortir-ne. Concretament es trobava a l'altura del carrer de Barcelona, on hi ha un taller de cotxes molt a prop, i lluitava per la seva vida sostenint-se en una zona enramada

 

La col·laboració veïnal, els bombers i les xarxes socials salven el gos a Cambrils

La forta pluja que està caient aquests dies a les comarques de Tarragona feia gairebé impossible per l'animal poder sortir, i és que per poder marxar havia de pujar un pendent que, a més, estava tota enfangada. Per si això no fos prou, l'animal també mostrava símptomes d'estar ferit, ja que arrossegava una pota del darrere, i semblava d'avançada edat.

 

Una veïna, en veure l'animal, l'ha intentat cridar, però el gos no reaccionava. Intentant trobar una solució, ha decidit utilitzar les xarxes socials penjant una fotografia de l'animal per si algú podia ajudar-lo, ja que ella es trobava indisposada.

 

Imatge del gos atrapat a la riera de Cambrils. | Cedida

 

Una altra veïna que també ha vist l'animal ha trucat a la Policia Local de Cambrils i als Bombers de la Generalitat, després de també intentar que alguna protectora d'animals els pogués ajudar. Finalment, gràcies a aquesta crida a les xarxes socials, el propietari del gos també ha vist l'avís i ha anat al lloc dels fets just quan els Bombers de la Generalitat arribaven, a les 10.36 hores.

 

Una dotació dels bombers ha anat al lloc dels fets per ajudar el gos, i durant mitja hora han intentat accedir al lloc on era per salvar-lo. Finalment, els bombers han pogut arribar-hi i l'han tret agafant-lo en braços, i el gos s'ha retrobat amb el seu propietari de forma immediata. Un ensurt amb final feliç.

 

El gos s'ha retrobat amb el seu propietari després que els bombers el salvessin. | Cedida

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris