AQUESTA NIT

🚒 Ensurt a la Platja de Calafell per una fuita en una bombona de gas butà

Sant Isidre torna, un any més, a Vila-seca

La Festa Local de la Pagesia torna a Vila-seca amb diferents actes des de l'11 de maig fins al 2 de juny
Imatge d'arxiu dels infants de Vila-seca celebrant la Festa Local de la Pagesia | Cedida
 

 

Sant Isidre, la Festa Local de la Pagesia de Vila-seca, torna un any més al municipi i, des de l'11 de maig fins al 2 de juny, se celebraran diferents actes amb motiu d'aquesta festa. Un esmorzar donarà el tret de sortida al programa d'actes de la Festa Local de la Pagesia, en concret, serà un esmorzar exclusiu per als socis de la Cooperativa Agrícola de Vila-seca el pròxim dissabte, 11 de maig. 

 

Programa d'actes de Sant Isidre a Vila-seca

 

Dimecres, 15 de maig

18.15 hores, cercavila pels carrers del Centre Històric del municipi. Els diferents carruatges es concentraran al carrer de Sant Antoni i, a partir de les 18.15 hores, començarà la cercavila que passarà pels següents carrers: carrer de Sant Antoni, plaça de Sant Esteve, carrer de Sant Pere, plaça dels Països Catalans, carrer de Vic, rambla de Catalunya, carrers de Tarragona, del Requet de Fèlix, del Comte de Sicart, plaça de Voltes, carrer Major i plaça de l'Església. 

 

19.00 hores, tradicional ofrena dels fruits i la missa. La missa i l'ofrena seran a l'Església de Sant Esteve.

 

20.00 hores, danses tradicionals catalanes. Com a cloenda del dia de Sant Isidre, l'esbart infantil de l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina ballarà danses tradicionals catalanes a la plaça de l'Església. 

 

Dijous, 20 de maig

Per acabar de tancar el programa d'actes amb motiu de Sant Isidre, hi haurà una excursió a les Colònies tèxtils de Puig-reig.

 

Diumenge, 2 de juny

9.00 hores, Caminada Popular. La XVI Caminada Popular sortirà des de la plaça de l'Església i arribarà fins a la Pineda, un cop allà, s'oferirà un esmorzar a tots els participants.

 

També et pot interessar: