El pati de l'Escola de Música de Cambrils s'omplirà de concerts per Santa Cecília

El centre ha organitzat aquest dijous, 21 de novembre, una exposició fotogràfica i un concurs de logotips pel seu 35è aniversari
Una de les actuacions de l'alumnat de l'escola durant la celebració de Santa Cecília de 2018. | Ajuntament de Cambrils

L'Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) celebrarà aquest dijous 21 de novembre la diada de Santa Cecília, patrona dels músics. Ho farà amb un seguit d'actuacions que protagonitzarà l'alumnat del centre, una audició de música de cambra, un berenar, un concurs d'instruments i una exposició del disseny del logo del 35è aniversari del centre.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

La festa començarà a les 17:30 hores amb una rebuda per part del grup de vent Staccato. Tot seguit, una animada xaranga conduirà al públic cap al pati de l'escola, on podran gaudir d'actuacions musicals a diferents punts. Per acabar la festa, hi haurà una audició de música de cambra.

Concurs d'instruments construïts amb material reciclat

A més, enguany s'ha convocat un concurs d'instruments musicals fets amb material reciclat de casa per conscienciar sobre les conseqüències del canvi climàtic. El concurs, adreçat a tot l'alumnat de P3 fins a 6è de primària, es divideix en quatre categories de premis segons l'edat dels infants i els instruments estaran exposats durant uns dies.

D'altra banda, aquest curs l'EMMC celebra el seu 35è aniversari i per aquest motiu s'ha organitzat un concurs del disseny d'un logotip especial que s'utilitzarà per tots els actes de la celebració. El mateix dijous es podrà visitar l'exposició que recull les propostes dissenyades per alumnes a partir d'ESO.

Durant la tarda també es podrà veure un recull de fotografies d'aquests 35 anys de l'escola i l'AMPA oferirà un berenar a les persones assistents. Així mateix, l'Escola convida a totes les persones participants de la festa a penjar fotografies a l'Instagram amb l'etiqueta #ceciliaemmc2019.

"🚧 ATENCIÓ: L'Ajuntament de Salou gastarà 27 milions en obres els pròxims 4 anys" "⚫ Mor el conegut empresari salouenc 'Yoyo' Hernáiz"