Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Surten per la finestra del vehicle en ser arrossegats per l'aigua de la riera de Maspujols

El conductor no ha fet cas a la indicació de prohibició que hi havia a la riera que passa per Cambrils
Foto d'arxiu d'un matrimoni que anava en cotxe quan l'aigua els va empènyer a la riera de Maspujols. | TarragonaDigital.com

 

Aquesta passada matinada, un vehicle ha estat arrossegat per l'aigua de la riera de Maspujols a Cambrils i ha obligat als ocupants del turisme a sortir per la finestra. Afortunadament, cap dels tres ha resultat ferit a causa d'aquest incident, però l'alerta del cotxe accidentat ha estat donada aquest matí, ja que no s'havia donat l'avís a la matinada.

 

L'aigua de la riera de Maspujols arrossega un cotxe

Les pluges que han caigut a sobre del municipi de Cambrils durant aquesta matinada han obligat a la Policia Local a tallar diversos carrers del municipi. En aquest sentit, una d'aquestes vies on hi havia prohibit el pas és el carrer que passa la riera de Maspujols. L'incident ha estat a uns 200 metres del pas que va al Molí de la Torre.

 

Així doncs, aquesta matinada un vehicle ha estat arrossegat per l'aigua de la riera que passa per Cambrils, quan el conductor, amb dos ocupants més, han intentat travessar la riera, tot haver-hi un senyal que prohibia el pas. Les tres persones que hi havia dins del turisme han sortit per les finestres i, afortunadament, no s'ha hagut de lamentar cap ferit.

 

La Policia Local de Cambrils, la qual no ha actuat en aquesta incidència, ha rebut l'avís cap a dos quarts de vuit del matí, quan uns treballadors del servei de neteja del municipi han vist el vehicle enmig de la riera.

 

Diferents talls de circulació a Cambrils durant la matinada

La Policia Local de Cambrils, entre la una i les dues de la matinada, ha realitzat diferents talls de circulació en diferents punts del municipi. A la riera de Maspujols o al pont situat a l'alçada de l'autopista, tocant de la riera d'Alforja, han estat algun dels punts on s'han realitzat talls de circulació.

 

A més, s'ha comprovat que pel barranc del Regueral hi baixava molta aigua i s'ha tallat al trànsit a l'altura de la Via Augusta. També han hagut de retirar una tapa de clavegueram per permetre la sortida de l'aigua acumulada.

 

Tempestes localment intenses en pocs minuts

Un dels motius principals perquè hi hagi tanta aigua en rieres i rius és que la terra ja no drena més, ja que, amb totes les pluges que han caigut últimament, l'aigua va directament als rius i rieres dels municipis. A més, aquesta passada nit hi ha hagut tempestes localment intenses que han deixat força litres en pocs minuts.

 

En aquest sentit, a Cambrils han caigut al voltant de 15 litres aquesta passada nit. A zones com la Mussara han caigut 22 litres, a l'Albiol 35 i a Riudoms 21.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris