Imatge d'arxiu del Mercat Medieval de l'Hospitalet de l'Infant

El Mercat Medieval de l'Hospitalet de l'Infant queda suspès per evitar riscos de rebrot

Enguany arribava a l'especial xifra de 25 anys | L'ajuntament confia en poder-ho celebrar l'any que ve

El Mercat Medieval de Vandellòsl'Hospitalet de l'Infant queda suspès. A causa de l'evolució de l'actual pandèmia del coronavirus, l'ajuntament del municipi ha decidit cancel·lar el XXV Mercat Medieval, que s’havia de celebrar del 18 al 20 de setembre al nucli de l’Hospitalet de l’Infant.

La regidora de Comerç, María José Gómez, declara que «davant el risc alt de propagació del coronavirus, hem de ser prudents i extremar les precaucions al màxim», considerant de vital importància garantir la seguretat dels ciutadans i vetllar per la salut.

Tot i això, la mateixa regidora ha recordat que el Mercat Medieval «és un dels esdeveniments del municipi que atrau més gent, centenars de persones al voltant de l’emblemàtic Hospital del Coll de Balaguer, origen del poble de l’Hospitalet de l’Infant».

25 anys que no podran ser

L'edició d'enguany havia de ser especial, ja que es complia el 25è aniversari del Mercat, però a causa de la pandèmia de la Covid-19, no es podrà fer. «Confiem que l’any que ve puguem commemorar com cal el 25è aniversari d’aquesta festa tan estimada pels veïns i veïnes i pels visitants i turistes», ha afegit María José Gómez.

Cada any i des de fa un quart de segle, s'instal·len les parades de productes d’artesania, d’alimentació o de teràpies naturals, entre d’altres, a la zona ubicada entre les placesBerenguer d’Entença, del Pou i Catalunya, al nucli antic de l’Hospitalet de l’Infant.

Les excepcionals circumstàncies d'enguany van dur a l'ajuntament a celebrar el Mercat a partir del 18 de setembre, més tard del que es realitza habitualment, amb la intenció de descentralitzar la temporada turística, allargant el calendari d'activitats.


Comentaris