Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben els Gegants del Vendrell en un descampat de Castelló

Un matrimoni durant el temporal: «Vèiem que l'aigua pujava i vam sortir per la finestra del cotxe»

En Celestino i la Brigitte anaven en cotxe quan l'aigua va empènyer el seu cotxe per la riera de Maspujols
En Celestino i la Brigitte han acompanyat l'operari de la grua fins al seu cotxe. | TarragonaDigital.com

 

Les fortes pluges que han caigut la nit de dimarts i matinada de dimecres al Camp de Tarragona, especialment al Tarragonès i al Baix Camp, han provocat diversos incidents arreu del territori. L'acumulació d'aigua ha afectat locals i baixos, però sobretot carreteres i carrers. Moltes vies han hagut de ser tallades al trànsit a causa d'una gran acumulació de pluja que n'impedia totalment la circulació. En moltes ocasions la pluja ha afectat vehicles que estaven aparcats i, en els pitjors casos, ha sorprès de ple a conductors que s'han topat amb la pluja, amb una riuada o una pujada del nivell de l'aigua. Un dels testimonis que s'ha trobat en aquesta situació la passada nit són un matrimoni gran estranger, en Celestino i la Brigitte. 

 

La parella, que està establerta a Cambrils, va haver de viure l'experiència de veure's sorpresos pel temporal mentre anaven en cotxe a Cambrils. El matrimoni havia anat a sopar amb uns amics, i quan tornaven en cotxe, ja gairebé arribant a casa seva, ja que casa seva és a tocar de la riera de Maspujols, la tromba d'aigua els va sorprendre. L'aigua va començar a arrossegar el seu cotxe per la riera, que baixava desbordada. El matrimoni, davant la situació de veure com l'aigua pujava i atrapava el cotxe, va decidir sortir per les finestres.

 

El matrimoni anava en cotxe quan l'aigua els va empènyer a la riera de Maspujols. | TarragonaDigital.com

 

 

«Vèiem que pujava el nivell de l'aigua i vam sortir per la finestra del cotxe, però no vam tenir por»

El matí d'aquest dimecres, en Celestino i la Brigitte han acompanyat el tècnic de la grua fins al punt on el seu cotxe va quedar atrapat, empès per la força de l'aigua. «Vèiem que pujava el nivell de l'aigua i vam sortir de la finestra», explicava la parella, fent èmfasi, però en què malgrat la situació «no vam tenir por». Aquest matí el cotxe estava a la riera de Maspujols, tot brut i cobert de canyes. En Celestino, però, sense perdre l'humor afirmava que «només està una mica brut». El matrimoni, amb els peus dins de l'aigua que quedava acumulada a la riera, amb força cabal, han tret les seves pertinences personals del maleter del cotxe, entre les quals hi havia uns pals de golf. En Celestino i la Brigitte asseguren que avui aniran a jugar com si res hagués passat. 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris