GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Torna a cremar durant la nit la residència Montemar de Vilafortuny

A la tarda, els Bombers han treballat per extingir un incendi que afectava les instal·lacions

Després de l'alerta per una gran columna de fum que sortia durant la tarda del dijous, des de la residència Montemar, la qual està ocupada il·legalment al nucli de Vilafortuny, a Cambrils, als voltants de les deu de la nit, el servei d'emergències va rebre un nou avís perquè havien revifat, de nou, les flames. Per aquest motiu, els Bombers es van tornar a desplaçar fins a l'avinguda del Castell de Vilafortuny número 38, per apagar les flames, que aquest cop, afectaven la tercera planta de l'edifici. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

 

Revifa durant la nit l'incendi a la residència Montemar

El servei d'emergències va ser alertat quan faltaven pocs minuts per a les deu de la nit d'aquest dijous que havia revifat l'incendi a la residència Montemar. En aquest sentit, l'avís estava donat perquè sortia fum de la tercera planta de l'edifici, segons han informat els Bombers de la Generalitat, els quals han enviat a sis dotacions fins al lloc de l'incident. 

 

En aquest sentit, han informat que la planta baixa ha cremat al cent per cent i han quedat afectades portes i l'ascensor, a causa del fum i de les altes temperatures. Ja que el foc s'ha colat pel forat de l'ascensor, on hi havia deixalles. Els efectius es van retirar quan passaven pocs minuts de la mitjanit.

 

La PAVPS Cambrils agraeix la solidaritat de les persones

La Plataforma d'Afectats per l'Habitatge Públic i Social (PAVPS) de Cambrils, han realitzat un comunicat breu per agrair a totes les persones que s'han interessat pel seu estat, després que, l'Edifici Dignitat, s'incendiés. En aquest sentit, des de la PAVPS han volgut agrair als col·lectius, activistes i persones pel seu interès per la seva salut i ànims que han rebut. 

 

D'altra banda, també han volgut denunciar la violació de domicili, l'acció que podia haver posat en perill la vida de les persones i el tallament de subministraments que han tingut. Aquesta denúncia la fan, ja que, apunten que ha estat algú o alguns, qui han cremat l'edifici.