GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El turisme esportiu salva la campanya de Setmana Santa a la Costa Daurada

L'ocupació mitjana dels hotels, càmpings i apartaments ha estat propera al 85% en uns dies on han arribat més de 20.000 esportistes a Salou, Cambrils i Vila-seca
La Mare Nostrum Cup, per exemple, ha dut fins a la Costa Daurada milers d'esportistes. | MNC

 

El turisme esportiu ha fet possible que l'ocupació durant la Setmana Santa a la Costa Daurada hagi arribat al 85%. Més de 20.000 esportistes, tècnics i familiars es van allotjar en diversos emplaçaments de Cambrils, Salou i Vila-seca. «Enguany, a causa del mal temps, s'han alentit les reserves de darrera hora del turisme nacional i de proximitat», ha explicat el president de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), Eduard Farriol, que valorava positivament els resultats «malgrat les circumstàncies meteorològiques». 

 

 

El turisme esportiu venç al mal temps a la Costa Daurada

Les condicions meteorològiques no han impedit que la Costa Daurada signi durant la Setmana Santa un 85% d'ocupació. Això es deu, però, a la consolidació del turisme esportiu. «Per tercer any consecutiu hem pogut garantir una Setmana Santa amb una bona ocupació sense patir per si farà bon temps», ha manifestat Farriol. 

 

Més de 20.000 esportistes han participat en certàmens i competicions com la Mare Nostrum Cup, que va portar fins a la demarcació futbolistes, tècnics i familiars d'arreu del país i d'altres indrets d'Europa. «El fet d'organitzar tantes competicions esportives a Salou, Cambrils i Vila-seca que utilitzen instal·lacions de tota la Costa Daurada fa que ens puguem planificar amb antelació, contractar el personal necessari i obrir instal·lacions amb la seguretat que tindrem clients allotjats i ben atesos a tota la província», ha afegit el president de la FEHT. 

 

L'objectiu de la FEHT, el turisme sènior o el gastronòmic

Consolidar el turisme esportiu era una prioritat de l'hostaleria de la Costa Daurada. «Aquesta era una prioritat per tal d'intentar aconseguir allargar la temporada; hem de seguir treballant en aquesta línia i potenciar-la», ha explicat Farriol. Ara bé, el sector té clar que no s'ha de frenar aquí. «Hem de treballar altres segments com, per exemple, el turisme sènior o el gastronòmic», ha manifestat el president de la FEHT.