Darrers dies per participar al Concurs fotogràfic Albert Iturria de Vila-seca

El 30 de novembre acaba el termini per poder presentar les fotografies, que enguany han de reflectir el moviment associatiu de la vila
Imatge d'Albert Itúrria, fotògraf commemorat amb el concurs de fotografia a Vila-seca. | Cedida

 

El pròxim dissabte 30 de novembre acaba el termini per poder participar al concurs fotogràfic en memòria del fotògraf vila-secà Albert Iturria, convocat per setena vegada per l'Ajuntament de Vila-seca. Albert Iturria va fotografiar el municipi, la seva gent i les festes i costums durant més de 30 anys i des de fa set anys dona nom a aquest concurs que reparteix més de 1.200 euros en premis.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La temàtica escollida en aquesta edició és 'La cultura a Vila-seca, el moviment associatiu', a tomb de la instauració del Dia de l’Associacionisme Cultural (DASC) el proper 4 de juny, instaurat per la Generalitat de Catalunya l’any 2014. Per aquest motiu, per aquelles activitats que se celebrin posteriorment al 30 de novembre, s’estableix un termini extraordinari fins a dos dies després de l’activitat i no excedint la data de 7 de gener de 2020.

 

El concurs vol servir de reconeixement a les múltiples activitats organitzades per totes les entitats i associacions vila-secanes durant l’any. Per aquest motiu, enguany les fotografies que s'hi presentin han de ser un reflex de les activitats culturals i festives que es realitzen al municipi i han de tenir com a protagonistes els membres i participants en la vida social de Vila-seca.

 

Tres premis en la categoria d'adults i cinc premis en la infantil

Cal recordar que el concurs està adreçat a qualsevol persona que hi vulgui participar sense cap límit d'edat, comptarà amb dues categories (adults i infantil). Els premis per a la categoria d'adults són de 700 € per al primer, 350 € per al segon i 175 € per al tercer. A la categoria infantil s'estableixen cinc premis, dotats amb material escolar per valor de 50 €. Les obres es podran lliurar al registre general de l'Ajuntament, a l'atenció de la regidoria de Cultura, o bé mitjançant correu postal.