Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Ferit per inhalació de fum en un incendi a Vila-seca

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant publica un llibre amb els seus espais més significatius

El fotògraf Rafael López-Monné i l'escriptora Joaquima Nolla han estat els encarregats d'elaborar-lo
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant publiquen un llibre amb els seus espais més significatius | Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

 

El passat divendres, 16 de novembre, l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, conjuntament amb Arola Editors, va presentar el llibre 'Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant'; una publicació que té la voluntat de «recrear la mirada reposada del lector que cerca fruir amb la visió dels espais més significatius i rellevants del municipi», en paraules del mateix alcalde en el pròleg del llibre.

 

Els actes de presentació van tenir lloc a les set de la tarda a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant, i a dos quarts de nou del vespre, a l'Auditori de Vandellòs. Hi van ser presents l'alcalde, Alfons Garcia, la regidora de Cultura i Patrimoni, Núria Ortiz, i els autors del llibre: Rafael López-Monné i Joaquima Nolla.

 

Bellesa plàstica i visió literària

L'element primordial del llibre, la part gràfica, ha anat a càrrec del reconegut fotògraf i geògraf Rafael López-Monné, que a més enllà de la seva categoria, és un gran coneixedor de tots els racons dels pobles que conformen el municipi. El fotògraf ha elaborat un ampli reportatge que reflecteix les característiques més singulars i importants del terme.

 

Durant la presentació, l'alcalde va lloar la tasca desenvolupada per López-Monné, assegurant que els lectors que adquireixin el llibre «delectar-se detingudament en la bellesa plàstica, la composició, la llum, els enfocaments i molts altres detalls que Rafael López-Monné acostuma a reflectir en les seves imatges».

 

D'altra banda, l'obra es completa amb la visió literària de la professora i escriptora Joaquima Nolla Gasulla, que a través d'un relat titulat 'Del blau al verd', reuneix els referents principals d'aquest territori, tant físics com llegendaris.

 

Alfons Garcia, va insistir en l'atractiu i el sorprenent d'aquest relat amb que «la Joaquima ens deixa corpresos amb la seva capacitat creativa i amb una narració àgil que manté l’avidesa del lector a conèixer la resolució de la ficció».

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris