Diverses caravanes i un cami贸 bolquen a l'Hospitalet de l'Infant pel fort vent

Els incidents s'han concentrat a l'AP-7 i cap persona ha reusltat ferida de gravetat
La ventada d'aquest diumenge ha fet estralls per la carretera AP-7 | Tr脿nsit

La forta ventada que ha sacsejat el Camp de Tarragona aquest diumenge 3 de novembre ha fet estralls a les carreteres del territori, si b茅 en cap episodi s'han produ茂t ferits greus ni s'han hagut de lamentar m茅s danys que els materials. Un dels grans epicentres del vendaval ha estat el tram de l'AP-7 que uneix Vandell貌s i l'Hospitalet de l'Infant.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

 

La zona, que ha hagut de suportar una ventada de fins a 143 quil貌metres per hora en el moment m茅s perill贸s, ha concentrat la major part dels accidents de les carreteres de la demarcaci贸, amb diverses caravanes i un cami贸 bolcades per culpa del vent, segons ha informat Tr脿nsit i han confirmat fonts dels Mossos d'Esquadra. Cap persona ha resultat ferida, m茅s enll脿 d'uns ensurts grans que coincideixen amb les hores d'operaci贸 tornada despr茅s del cap de setmana llarg de Tots Sants.

 

 

Diumenge de retencions per l'operaci贸 tornada a les carreteres de Tarragona

Aquesta operaci贸 tornada ha concentrat els dos grans punts d'emb煤s i retenci贸 habituals a les carreteres de Tarragona: l'N-340 i l'AP-7 a l'altura del Vendrell. Tamb茅 ha calgut obrir pas alternatiu a la carretera C-14, al seu pas per Alcover (Baix Camp), per la pres猫ncia d'obstacles a la via per culpa de la ventada.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris