Diverses caravanes i un camió bolquen a l'Hospitalet de l'Infant pel fort vent

Els incidents s'han concentrat a l'AP-7 i cap persona ha reusltat ferida de gravetat
La ventada d'aquest diumenge ha fet estralls per la carretera AP-7 | Trànsit

La forta ventada que ha sacsejat el Camp de Tarragona aquest diumenge 3 de novembre ha fet estralls a les carreteres del territori, si bé en cap episodi s'han produït ferits greus ni s'han hagut de lamentar més danys que els materials. Un dels grans epicentres del vendaval ha estat el tram de l'AP-7 que uneix Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

La zona, que ha hagut de suportar una ventada de fins a 143 quilòmetres per hora en el moment més perillós, ha concentrat la major part dels accidents de les carreteres de la demarcació, amb diverses caravanes i un camió bolcades per culpa del vent, segons ha informat Trànsit i han confirmat fonts dels Mossos d'Esquadra. Cap persona ha resultat ferida, més enllà d'uns ensurts grans que coincideixen amb les hores d'operació tornada després del cap de setmana llarg de Tots Sants.

Diumenge de retencions per l'operació tornada a les carreteres de Tarragona

Aquesta operació tornada ha concentrat els dos grans punts d'embús i retenció habituals a les carreteres de Tarragona: l'N-340 i l'AP-7 a l'altura del Vendrell. També ha calgut obrir pas alternatiu a la carretera C-14, al seu pas per Alcover (Baix Camp), per la presència d'obstacles a la via per culpa de la ventada.

"❗🚅 URGENT: Tallada la circulació de trens pel vent huracanat" "⚠ ARA MATEIX: Cues a l'AP-7 per un accident"