Vila-seca instal·la punts de càrrega per a vehicles elèctrics

El primer espai es troba a l'aparcament del Centre de Salut i el segon al passeig Pau Casals de la Pineda
S'han instal·lat diversos punts de càrrega per a vehicles elèctrics | CEDIDA

 

L’Ajuntament de Vila-seca ha instal·lat punts públics i gratuïts de càrrega per a vehicles elèctrics en dos llocs diferents. Un dels espais es troba a l’aparcament soterrat del Centre de Salut de Vila-seca, mentre que l’altre se situa al passeig de Pau Casals de la Pineda.

 

Els punts de càrrega instal·lats a Vila-seca

El primer espai de càrrega es troba a l’aparcament soterrat del Centre de Salut, en el qual hi ha un total de sis punts de càrrega individuals instal·lats. Aquests punts tenen una connexió semi ràpida i una altra de convencionals. Cal destacar que per poder fer ús d’aquest servei s’han de sol·licitar unes targetes al personal de vigilància de l’aparcament.

 

L’altre punt de càrrega està situat al passeig de Pau Casals de la Pineda, just al davant de l’entrada al recinte Estival Park. Es tracta d’un punt de càrrega semi ràpida, amb el qual es poden carregar dos cotxes elèctrics en el mateix moment.

 

Per poder fer ús d’aquest punt de càrrega és necessari descarregar l’aplicació mòbil ‘Fenie Energía’, disponible tant per a Android com per a IOS. Així doncs, amb aquesta aplicació els usuaris podran veure si els punts de càrrega es troben disponibles. D’altra banda, l’app també conté tota la informació necessària per poder carregar el vehicle.

 

La càrrega de vehicles elèctrics és un servei gratuït. Els usuaris únicament hauran de pagar el servei d’aparcament durant el temps que tinguin el cotxe estacionat. No obstant això, l’aparcament al Centre de la Salut serà gratuït durant la primera hora i, a partir d’aquí, tindrà un cost d’un euro i mig per hora.

 

En canvi, en el cas del passeig de Pau Casals de la Pineda l’estacionament és gratuït durant tot l’any, excepte la temporada en què funciona la zona blava, és a dir, del 15 de juny al 15 de setembre. Durant aquesta època, de les deu del matí a les dues del migdia, i de les quatre de la tarda a les 9 de la nit, l'aparcament tindrà un preu d’un euro amb deu cèntims l’hora.