Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Vila-seca guardonada amb quatre Flors d'Honor del certamen Viles Florides

La localitat del Tarragonès esdevé l'únic municipi de la Demarcació de Tarragona entre les dotze millors viles guardonades de Catalunya
Vila-seca guardonada amb quatre flors d'honor a la gala Viles Florides, celebrada al municipi del Tarragonès | Ajuntament de Vila-seca

 

Aquest divendres 5 d'octubre, es va celebrar al Castell de Vila-seca una nova edició de la gala de Viles Florides,  on el municipi del Tarragonès va ser guardonat amb quatre flors d'honor, màxim premi que atorga el moviment a una localitat candidata. És l'únic municipi de la Demarcació de Tarragona que ha rebut aquest reconeixement, situant-se entre les dotze millors viles participants en aquest certamen. 

 

Viles Florides és un moviment que busca reconèixer als pobles i ciutats del nostre territori el seu treball per a la transformació dels espais públics municipals, mitjançant la creació d'espais verds i la millora i cura d'aquelles zones enjardinades o amb presència de flora urbana.

 

Vila-seca rep quatre Flors d'Honor, únic municipi de la demarcació entre els dotze millors de Catalunya

Aquest divendres 6 d'octubre, Vila-seca ha acollit la gala de Viles Florides on es van lliurar els guardons 'Flors d'Honor', que reconeixen la labor dels consistoris municipals a l'hora de crear i tenir cura de les zones enjardinades o espais verds dels seus municipis. Vila-seca ha obtingut quatre guardons, juntament amb altres municipis com Almacelles (Segrià), Bagergue (Val d'Aran), Cardedeu (Vallès Oriental), Figueres (Alt Empordà), Llinars del Vallès (Vallès Oriental), Lloret de Mar (Selva), Malgrat de Mar (Maresme), Mollet del Vallès (Vallès Oriental), Olot (Garrotxa), Sant Cugat (Vallès Occidental), Sant Hilari Sacalm (Selva).

 

Aquest acte va estar presidit per la consellera d'Agricultura, Ramaderia Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, i va comptar amb la presència de l'alcaldessa en funcions del municipi, Manuela Moya, i del president de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), entitat impulsora de Viles Florides, Sito Vilarrubla. El moviment de Viles Florides és un organisme que reconeix els municipis que treballen per la transformació dels espais públics a través de l'enjardinament i la millora dels espais verds.

 

Imatge dels participants en l'acte de Viles Florides celebrat al Castell de Vila-seca | Ajuntament de Vila-seca

 

En aquesta edició de Viles Florides, han participat 130 municipis de Catalunya, fet que ha celebrat el president de la CHOC, Sito Vilarrubla: «l'aposta creixent per posar en valor la qualitat dels espais verds, la conscienciació social vers les polítiques sostenibles i el desenvolupament d'economies socials a través de l'atractiu de la natura i els parcs i jardins». L'acte, que va aplegar més de 300 persones, va servir també per a premiar els balcons de Vila-seca guanyadors del Concurs de Balcons que es va iniciar el passat mes d'abril a la jornada de Vila-seca Vilaflorida.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris