FOTO

⚫ La misteriosa mort d'un centenar d'ocells a TGN

Vila-seca acull el concert solidari de la Lliga Contra el Càncer

Els diners recaptats aniran destinats a millorar el control i la prevenció del càncer a la població
Imatge d'una caminada solidària de La Lliga Contra el Càncer de Tarragona | TarragonaDigital

 

El proper diumenge 24 de març a les 18.00 hores a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca tindrà lloc el concert a benefici de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre. 

 

La vetllada serà protagonitzada pel graller Ezequiel Molina, juntament amb la pianista Núria Ruera; el Grup Vocal Vila-seca i el pianista Andrés Moya; la cantant i guitarrista Clàudia Torres; el saxofonista Joan Gil-Pérez i la pianista Anna Gil-Pérez; el Conjunt de guitarres Emili Pujol sota la direcció de Salvador Parra i el pianista Jordi Badia. 

 

Concert solidari amb la Lliga Contra el Càncer

L'entrada per l'espectacle té un cost de 10 euros i es podrà comprar a la mateixa taquilla. Els diners recaptats aniran destinats a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre, una organització no governamental i sense ànim de lucre constituïda el 23 de juliol de 1993, que té com a objectiu general realitzar activitats que millorin el control i la prevenció del càncer a la població. 

 

La Lliga realitza activitats d'informació i educació a la població mitjançant xerrades, conferències i difusió en els mitjans de comunicació. Els temes són ben diversos i sempre relacionats amb la prevenció, el diagnòstic, la investigació, el control de la malaltia, el seu tractament, etcètera. 

 

Properes activitats de l'organització

Cicle de conferències: El Càncer al segle XXI

El dijous 28 de març a les 19.00 hores al Col·legi de Farmacèutics de Tarragona es realitzarà el cicle de conferències 'El Càncer al segle XXI', una iniciativa començada l'any passat amb motiu del vint-i-cinquè aniversari de l'entitat. Enguany la Lliga realitzarà 3 noves conferències en el marc del càncer i la societat, abordant temes d'interès tant per a pacients com al públic en general. 

 

1era Cursa solidària contra el càncer a Valls

El diumenge 31 de març, a la Piosta d'atletisme al Fornàs es durà a terme la primera cursa solidària de Valls. Cada corredor ha de portar un patrocinador (amic o familiar) que pagui per cada volta que faci, amb un donatiu mínim de 0,50€/volta. Les inscripcions es poden realitzar fins el 21 de març a valls@circulopodemos.info o trucant al 622 186 999, o una hora abans a la mateixa pista. 

 

Dinar solidari al Molí del Mallol

El diumenge 4 d'abril a les 14.00 hores la delegació de Montblanc de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre durà a terme el 12è Dinar solidari de la delegació. La reserva de tiquets es pot fer trucant a l'oficina de turisme de Montblanc (977 861 733)  o al telèfon de la Lliga (977 232 424).