Xavi Sarrià i Auxili a la 8a edició de l'Aglà Festival de Vandellòs

Enguany les famílies i els més petits també podran gaudir del festival de la mà de l'Aglà Kids
Xavi Sarrià i Auxili a la 8a edició del Festival Aglà de Vandellòs | Auxili

 

El pròxim dissabte 24 de novembre, el pavelló municipal de Vandellòs acollirà una nova edició de l'Aglà Festival, que organitzat per l'Associació de joves de Vandellòs, comptarà amb Xavi Sarrià i Auxili com a caps de cartell. En la seva 8a edició, el festival tindrà també un espai per als més petits amb l'Aglà Kids, en què a partir de les sis de la tarda podran gaudir de l'espectacle infantil 'Reggae per Xics' a càrrec dels The Penguins.

 

Reggae per a tota la família

The Penguins és una banda de música de Sant Feliu de Llobregat que ja des del 2006 s'encarrega d'apropar el Reggae a públics fins llavors insospitats. Amb un espectacle pedagògic —per a petits i grans— que recupera i versiona música popular catalana, ha esdevingut capdavanter en una proposta musical que els ha portat a fer més de 200 concerts i haver venut més de 12.000 còpies dels seus discos.

 

L'Aglà Kids doncs, serà una oportunitat per conèixer aquesta singular banda àmpliament reconeguda, i apropar-vos, amb o sense criatures, per redescobrir el Reggae i allunyar-ne els prejudicis. Les entrades al concert de The Penguins es podran adquirir a taquilla per només 5 euros.

 

Accent valencià i festa fins a la matinada

El VIII Aglà Festival arriba carregat d'energia i bon rotllo amb els dos grups més rellevants del panorama musical actual al País Valencià. A partir de les onze de la nit, Auxili i l'excantant d'Obrint Pas, Xavi Sarrià, portaran una nit de festa imperdible a tots aquells que s'apropin al pavelló municipal; una cita especialment ineludible per als nostàlgics dels grans Obrint Pas o La Gossa Sorda. Pels que encara tinguin forces, els DJ's OGT i CEBA seran els encarregats d'allargar la festa fins ben entrada la matinada.

 

Les entrades de l'Aglà Festival ja es poden adquirir anticipadament i a un cost reduït de 6 euros a través d'internet, o a la Cooperativa Agrícola de Vandellòs i el Bar de Baix Rasquera; mentre que a taquilla es podran comprar per 10 euros.

 

Xavi Sarrià i Auxili a la 8a edició del Festival Aglà de Vandellòs | Instagram @xavisarria

"ATENCIÓ: 3 ferits en un accident a Salou" "Cambrils, al costat de les persones LGBTI"