Els plans de TarragonaDigital per aquest cap de setmana al Camp de Tarragona

Agenda de les festes i actes més destacats del Camp de Tarragona pel cap de setmana del 24 al 26 de juliol
Els Pets tornen als escenaris amb la gira '20/20' | Judit Sabaté

Una setmana més Augusta Car Hyundai i TarragonaDigital.com et porten l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana que arriba carregat de festivitats per gaudir dels dies càlids de juliol, sempre adaptades a situació actual. Com les festes majors de Serral i Castellvell, el Festival Roca Foradada de Torredembarra i la Terrassa d'Estiu de La Fira Centre Comercial, entre altres espectacles i activitats. Si encara esteu indecisos i no sabeu què fer, escolliu entre els millors plans que us proposa TarragonaDigital.com, cliqueu a cada pla i consulteu tota la informació!

Tot el cap de setmana

Arriba la Festa Major de Castellvell en honor a Santa Anna. Seran unes festes adaptades i responsables però en compromís amb la cultura.

Ascó proposa sortides i activitats familiars per gaudir de l’entorn natural de la Llacuna, els dissabtes i els diumenges fins a l'octubre i es poden reservar en línia.

La Fira Centre Comercial posa la nota musical a cada cap de setmana de juliol i agost amb la seva Terrassa d'Estiu.

Aquest estiu, viu l’essència de l’Ebre navegant amb el llagut Lo Roget d'Ascó. Els viatges tindran lloc els dissabtes i diumenges fins a l’octubre.

El Castell de Vila-seca ofereix visites guiades gratuïtes per l'entorn històric i l'exposició d'Antoni Tàpies. Es pot visitar amb reserva prèvia i amb totes les mesures de seguretat.

La Casa Canals de Tarragona s'estrena com a nou Centre d'Art amb una nova exposició d'Àngel Pomerol. L'exposició es podrà visitar de forma gratuïta.

Vine al Museu d'Art Modern de Tarragona a veure les exposicions: 'Resistències vora el mar', de Ro Caminal, i 'De mites i herois'.

— El Port de Tarragona convida a passejar pel Moll de Costa i visitar les seves exposicions gratuïtes. L'Arxiu del Port, mentrestant, celebra el seu trentè aniversari i ofereix, entre altres, visites virtuals al far de Buda i el del Moll d'Aragó.

'Descobreix el port!' Fins al 24 de setembre el Port de Tarragona ofereix, de forma gratuïta, un viatge amb la coneguda embarcació ‘Golondrina’.

La Fira Centre Comercial ofereix tres mesos plens de música, ritme i diversió | Facebook

Divendres 24 de juliol

Valls arrenca els concerts de l’EnViu. Gaudeix de l'espectacle de la mà de Mariona Escoda i el pianista Andreu Dexeus.

— Si t’agrada el foc i la gresca, el Museu Deu acull una mostra sobre les bèsties de foc del Vendrell.

— Els Pets enceten a Manresa la seva Gira 20/20. Els de Constantí faran una mirada retrospectiva del que han estat els darrers 35 anys de la carrera.

Gaudeix de les últimes estrenes de l’Ocine Tarragona: l'opció d'oci segura i familiar per aquest estiu atípic.

Dissabte 25 de juliol

— Si et ve de gust un concert i tast de vins i platets, vine a la Cooperativa del Vendrell.

La Cooperativa del Vendrell ofereix música i degustació de vins per la Festa Major | Cevipe

Diumenge 26 de juliol

L'escenari del Festival Roca Foradada acollirà a Roger Mas, un cantautor considerat poeta entre músics i músic entre poetes.

Sarral dóna el tret de sortida a la Festa Major 2020 amb unes festes adaptades al context d’alarma sanitària actual.

La Cooperativa del Vendrell ofereix una sessió de música en viu amb el grup Far i una degustació de tres pinxos.

"Les novetats editorials de Sant Jordi 2020 a Tarragona" "Què podeu fer aquest cap de setmana? Les millors propostes al Camp de Tarragona!"