GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els plans de TarragonaDigital per aquest cap de setmana de fase 1 al Camp de Tarragona

Agenda dels actes i activitats més destacats de les comarques de Tarragona pel cap de setmana del 22 al 24 de maig
Les sessions de Ioga seran en línia | Pixabay

 

Una setmana més, Augusta Car Hyundai i TarragonaDigital.com et porten els millors plans pel cap de setmana al Camp de Tarragona, que tot i trobar-se en la fase 1 de la desescalada i poder sortir al carrer a fer esport i anar a botigues i terrasses, encara són moltes les activitats i actes que encara no han pogut reprendre la seva agenda i segueixen oferint la seva programació online adaptada a les noves necessitats. Així que, no hi ha excusa per estar tot el cap de setmana al sofà sense fer res!

 

Augusta Car Hyundai et porta els plans pel cap de setmana | Augusta Car Hyundai

 

6 plans i activitats per fer aquest cap de setmana

— Com cada cap de setmana el Port de Tarragona proposa diverses activitats culturals virtuals; una passejada per l'Arxiu del Port, reveure una exposició d'Antonio de Felipe o escoltar diversos contes són algunes de les propostes.

— Si us ve de gust veure exposicions, podeu fer un passeig per l'exposició 'Tàrraco/MNAT', ja que les portes del MNAT tornen a estar obertes amb aforament limitat, mascaretes i gel hidroalcohòlic.

— La cosa va de contes, els nens del Club de Lectura de la Biblioteca de l’Espluga faran una lectura de contes confinats en veu alta en format audiovisual, a través de les xarxes per crear un espai de dinamització infantil i juvenil.

 

El Port de Tarragona i el Moll de la Costa proposen diverses activitats pel cap de setmana | Àngel ullate

 

— Si encara no esteu preparats per anar a sopar a la terrassa d'un restaurant, us proposem unes idees per preparar un sopar de restaurant a casa i poder gaudir d'un sopar gastronòmic sense sortir al carrer.

— Si teniu un nou projecte en l'àmbit històric o teniu temps i en voleu iniciar un, ara és el moment. El Port de Tarragona ha convocat el IX Premi d'Investigació, que premia amb 6.000 euros.

— Mont-roig organitza tallers en línia de meditació, contes per a l'autoestima i eines per fer front al futur. Amb l'objectiu d'afrontar emocionalment la crisi de la Covid-19.

 

Si amb aquests plans no en teniu prou, sempre podeu endinsar-vos a la pintura, acolorir mandales, restaurar algun moble vell, jugar a jocs de taula o per internet, aprendre idiomes, tocar algun instrument o escriure contes o les memòries d'aquests mesos històrics.