El Cor Scherzo es fusiona amb Albert Guinovart en un concert a l'Auditori de Vila-seca

El cor femení Scherzo celebra el seu 30è aniversari amb Albert Guinovart al piano, a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca
El Cor Scherzo actuant a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca | COR SCHERZO

L'Auditori Josep Carreras diu adéu al mes d'octubre, amb un dels seus espectacles imprescindibles dins la programació d'aquesta temporada. El divendres 25 d'octubre a les 21,30 h. acollirà el concert a càrrec del Cor Femení Scherzo i el reconegut Albert Guinovart, al piano.

La celebració del 30è aniversari del Cor de Cambra Femení Scherzo, és un dels grans actes que ens ha preparat l'Auditori de Vila-Seca aquesta tardor. El conjunt vocal, creat l'any 1989 a Vila-seca, ha obtingut diversos premis, com ara el 1r Premi i Medalla d’Or del II Concurs Internacional de Cant Coral Orlando di Lasso a Roma, o el 1r Premi i Medalla d’Or al III Concurs Internacional de Cant Coral “Europa i els seus cants”.

Una part del concert anirà dedicada a algunes de les peces més representatives d'aquest període.

El concert tindrà lloc a l'auditori Josep Carreras de Vila-seca, | cedida
 

L'altra part anirà de la mà de la figura i l'obra d'Albert Guinovart, amb l'estrena, entre altres peces, d'una obra escrita expressament per a aquesta ocasió sobre un poema de Josep Carner, titulada "Retorn a Catalunya".

Com a acte previ al concert, es podrà gaudir d'una conversa amb Albert Guinovart, que ens farà un recorregut per diversos aspectes de la seva música i de la seva trajectòria.

El mes d'octubre conclourà les seves actuacions el diumenge 27, amb el Quartet Gerhard en un nou concert dins de la seva residència artística a l'Auditori.

Les entrades es poden adquirir amb antelació a la secretaria del Conservatori o a través del web de l'Auditori Josep Carreras, i des d'una hora abans de l'inici del concert al vestíbul de l'Auditori Josep Carreras.

"📚Arriba un nou conte infantil sobre la ciutat de Reus" "🎉AGENDA: No et perdis els millors plans per gaudir aquest cap de setmana a TGN!"