El Port de Tarragona s'inventa un concurs de dibuix infantil per alleugerir el confinament

S'adreça a infants de 3 a 12 anys, i hi ha diferents categories | Una tauleta o visites en golondrina, els premis

Són dies d'esprémer l'enginy i d'inventar impossibles per gestionar un confinament per al qual ni grans ni petits estàvem entrenats. Especialment els més menuts, que es troben davant un buit educatiu inesperat i ara han de combatre un avorriment que, i ja ens ho va explicar la psicòloga Eva Llàtser en un altre reportatge, tampoc suposa la fi del món. Cal, però, articular iniciatives actives i creatives a l'abast de casa nostra.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

És en aquest context que el Port de Tarragona ha fet una passa endavant i ha anunciat que organitza un concurs de dibuix infantil per a què els petits puguin explicar què estan fent aquests dies, com estan vivint la situació o, fins i tot, què voldran fer quan recuperem la normalitat i què imaginen, lliurement, en dies com avui. Les bases per participar al concurs són ja públiques.

 

El concurs vol alleugerir l'avorriment en aquests dies de confinament obligatori | Cedida

El concurs s'adreça a infants d'entre 3 i 12 anys, proposa tres categories diferents per participar segons grups d'edat i els dibuixos es poden enviar fins al pròxim dia 30 de març. Avisen que no és mala recomanació vincular la temàtica d'aquests dibuixos amb el mateix Port per tal de tenir més números de convèncer el jurat...

 

Cal fer arribar els dibuixos a través de les xarxes socials de l'Autoritat Portuària i l'organització anuncia que els tres millors dibuixos de cada categoria s'enduran una invitació per fer un passeig en golondrina per les aigües del Port de Tarragona amb dos acompanyants. El millor de tots, a més, s'endurà també una tauleta. Els premis es coneixeran el dia 1 d'abril.

Més notícies de la categoria Cultura