Ferran Palau: El seu últim disc en solitari l'ha anomenat 'Kevin'

El Festival Accents aconsegueix reprogramar pràcticament tots els concerts

Les actuacions es concentren en tres setmanes preveient una reducció de les restriccions que afecten el món de la cultura

El Festival Accents aconsegueix salvar gairebé tota la programació i anuncia noves dates pels concerts ajornats. Excepte l'actuació de l'ampostí Rampaire, la resta d'artistes programats que no van poder tocar a causa de l'increment de les restriccions oferiran finalment els seus concerts en noves dates.

En el cas de Rampaire, l'actuació s'havia previst a l'aire lliure, una característica que, segons anuncia l'organització, s'ha decidit descartar per qüestions climàtiques. Pel que fa a la resta, després de l'anunci de la Generalitat segons el qual, a partir de la setmana vinent, es reduiran les restriccions, s'ha optat per reprogramar els concerts pendents.

Tal com manté el director del Festival Accents, Isaac Albesa, la idea «ha estat des d’un primer moment recuperar tots els concerts previstos que es van haver d’ajornar». Per fer-ho, finalment, s'han comprimit les actuacions en només tres setmanes «per tal que no interferir en les activitats nadalenques que es puguin programar més endavant».

El Festival Accents reprograma els concerts

La nova programació arrencarà dijous de la setmana que ve, 26 de novembre. A les vuit de la nit, Ferran Palau presentarà el seu disc Kevin al Teatre Bartrina de Reus, una actuació per a la qual encara queden entrades a la venda. El seguirà, l'endemà mateix, 27 de novembre, l'espectacle Vi, glosa i estrelles, que es farà al Centre Cultural de Cambrils.

Amb les entrades esgotades des de fa setmanes, l'experiència començarà a dos quarts de nou del vespre. L'endemà dissabte, 28 de novembre, es manté el concert previst de Los Hermanos Cubero, però s'avança a les vuit del vespre. Serà a la Sala Santa Llúcia de Reus i servirà per presentar Quique dibuja la tristeza.

El següent concert de l'Accents serà el de Rocío Márquez, que amb el guitarrista Canito portarà Visto en el jueves el dissabte de la següent setmana, 5 de desembre, a les vuit del vespre al Teatre Fortuny. Aquest concert, que també té entrades disponibles, forma part del petit cicle programat dins del Festival Accents anomenat Som Flamencs.

Encara dins d'aquest gènere, el concert de celebració dels 15 anys d’Alquimia Flamenco es manté al Teatre Fortuny de Reus tal com estava previst, el 12 de desembre, però avançant-lo a les vuit del vespre. L'endemà, el diumenge 13 de desembre, Isabel Vinardell & Isabel Laudenbach actuaran a dos quarts de vuit del vespre a la Cripta de l'Ermita de Cambrils.

En el cas de Roger Mas, va esgotar les entrades per actuar al Castell del Paborde de la Selva del Camp el 21 de novembre. Finalment, l'actuació tindrà lloc el 18 de desembre al mateix lloc, a les vuit del vespre i servirà de clausura del festival. En tots els casos, les entrades que s'haguessin comprat prèviament serveixen per a la reprogramació del festival.

En cas que no es vulgui o no es pugui assistir a les noves dates, el públic pot demanar el retorn dels diners a través de la plataforma digital o de la taquilla presencial on les compressin o enviant  un correu a info@festivalaccents.cat.


Comentaris