Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El futur de la comunicació empresarial està al núvol

NFON treballa amb més de 15.000 clients al territori europeu i promet ser una revolució en el sistema de comunicacions en les empreses
El novedós sistema de telefonia s'utilitza a escala mundial. | Cedida

 

Arriben els primers canvis en la telefonia en l’àmbit empresarial amb solucions a algunes problemàtiques que hi ha en el mercat telefònic al territori. Per això,  s’està fent una aposta per les comunicacions segures. En aquest sentit, una empresa que està fent canvis en aquesta tecnologia és NFON, la qual ofereix una comunicació moderna mitjançant el núvol.

 

Aquest nou format de comunicació empresarial significa una revolució del mètode comunicatiu tradicional que utilitzen les empreses. L’aposta d’NFON per la tecnologia en el núvol és una de les solucions que s’adaptaran en un futur, la qual es podrà utilitzar ja en l’actualitat. Així doncs totes les utilitats que trobem avui en dia a la comunicació, les podrem trobar, també amb NFON.

 

Un servei que el podem utilitzar a tot el món

Quan utilitzem el sistema de telefonia al núvol d’NFON ja no ens farà falta preocupar-nos per res en el moment de fer viatges i desplaçaments, ja que podrem utilitzar el servei telefònic en qualsevol punt del mapa mundial mitjançant un dispositiu o a través d’Internet amb un smartphone o ordinador. Aquest fet és possible gràcies a una interfície de navegador, la qual administra i gestiona les trucades amb facilitat, des de qualsevol lloc i moment, només amb la necessitat d’un dispositiu amb connexió a la xarxa.

 

A més, l’ordinador ens permet realitzar gestions com si estiguéssim en una centraleta telefònica fixa, ja que podrem iniciar, posar en espera, reenviar, cancel·lar o finalitzar trucades d’una manera senzilla mitjançant aplicacions empresarials, com pot ser el correu Outlook.  Aquest fet és important en l’entorn startup i de globalització en el que ens trobem en aquests temps.

 

El funcionament d'NFON facilita les comunicacions. | Cedida

 

La màxima seguretat i fiabilitat d’NFON

Una de les preocupacions que sorgeixen a les empreses és la seguretat que poden tenir dins del núvol. En aquest sentit, NFON garanteix una seguretat i fiabilitat a prova d’errades, a més d’una experiència tècnica insuperable per altres companyies. A més, totes les dades, el sistema i la protecció d’informació, estarà situada a l’epicentre del sistema de telefònic del núvol d’NFON.

 

Així doncs, hi haurà una seguretat de la informació a dins del núvol, garantida per un estricte programa de protecció de dades i, per evitar el possible espionatge que pugui haver-hi, les conversacions privades amb els clients o membres de l’empresa, per exemple, es poden xifrar mitjançant un protocol segur de transport en temps real que pot ser utilitzat per tothom que necessiti una protecció contra escoltes.

 

NFON ofereix una solució a les empreses per millorar el seu funcionament

L’empresa NFON, amb seu a Munic, compta amb més de 15.000 clients distribuïts entre 13 països d’Europa. A més, és l’únic proveïdor de PBX (branc privat de commutació) que hi ha en tot el territori europeu, sent una representació d’una nova llibertat de comunicació empresarial. En aquest sentit, és una de les noves solucions que s’estan oferint a les empreses per millorar en el seu funcionament cada dia.

 

  

 

 

 

Les empreses que trien NFON ho fan per tenir un millor servei de telefonia, una qualitat molt important per les empreses, ja que és un dels mitjans amb els quals treballen amb els seus clients i han de poder contactar amb ells des de qualsevol punt del món, fet que amb el sistema telefònic al núvol, és un mètode amb el qual ho poden fer.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris