ÚLTIMA HORA

El Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre sumen 31 positius nous de Covid-19 aquest dijous

Me'n vaig

Imatge d'arxiu de la redacció de TarragonaDigital. | Carles Borja

Ho farem ràpid: els propers dies deixaré TarragonaDigital (tot i que seguiré a la casa) i aquell reducte de l'Astèrix que és el 'Baix Gaià Diari'; i per tant aquest diumenge estic gairebé obligat a dir adeu tot i que —ho confesso— no m’agraden gaire ni els comiats ni els articles sentimentals; em sento força més còmode en la discreció. Intentaré, doncs, ser més aviat ‘soso’ i molt breu.

A TarragonaDigital m’hi estat quasi sis anys, que són molt poc, però que són més del 20% de la vida d’un noi de 25 anys com jo; i vora dos terços de l’etapa laboral. Pas mal. Em limitaré a quatre línies per recordar que, aquests cinc anys, a TarragonaDigital ho he après gairebé tot, ha estat casa meva i, per tant, m’enorgulleixo de valent que, ara sí, aquest mitjà hagi aconseguit ser referent a casa nostra.

Ara diria els noms de tots, però no diré el de ningú perquè em sabria greu oblidar-me’n algun. Que quedi clar, i no és cap tòpic, que he après de tots ells: dels que han arribat fa poc i espero que es quedin molts anys, fins als que ja no hi són, els que van parir el projecte i també els que van arribar més tard. Menció especial a la redacció de Tarragona: com hem pencat i com hem xalat el darrer any i mig.

A tots, gràcies perquè ha estat un plaer encertar-la i fallar al vostre costat. Seguiré sent un lector més perquè TarragonaDigital ja és una eina imprescindible per entendre l’actualitat de casa nostra. Ens veiem aviat!

"Jo tinc un pessebre, per Meritxell Blay" "La casa per la teulada"