Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor de l'11 de juliol de 2018

Marc Arza
Regidor i president de Reus Transport (CiU)

L'Ajuntament de Reus obre, fins al 28 de setembre, la convocatòria d'ajuts a les empreses de Reus amb una partida de 90.000 euros. Es tracta de subvencions per a negocis de nova creació, que es traspassin de propietat o que millorin les seves instal·lacions. Aquest 2018, i amb convocatòria oberta fins al 31 d'agost, s'incorpora també una línia d'ajuts a la internacionalització de les empreses reusenques, una partida dotada amb 16.200 euros. Aquest total de 106.200 euros podran beneficiar fins a 54 petites i mitjanes empreses de la ciutat, «a qui els ajuts suposin un 5 % o un 10 % de la inversió, una xifra significativa», explica Marc Arza, regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus.

 
Àngels Chacón
Consellera d'Empresa i Coneixement

La consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Maria Àngels Chacón, ha dit avui a Tarragona que l’objectiu del seu Departament és aplicar de forma progressiva una reducció de les taxes universitàries. Així i tot ha justificat l’augment de preus. «Si en el seu moment hi va haver restriccions pressupostàries, va ser perquè va caldre gestionar un endeutament de la Generalitat», ha dit. La consellera ha vingut al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (URV) amb motiu de la presentació oficial del nou equip de Govern d'aquesta universitat.

 
David Ferrer
Pastisser de l'Espluga de Francolí

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació distingeix, aquest 2018, amb el Diploma de Mestre Artesà Alimentar un total de 26 persones, d’acord amb les propostes presentades i amb l'informe favorable de la Comissió. En concret, es tracta de sis carnissers, cansaladers i xarcuters, nou forners, nou pastissers –entre els quals hi ha l'espluguí David Ferrer– i 2 xurrers. El Diploma de Mestre artesà s'atorga a aquells artesans que reuneixen determinats mèrits de creativitat i coneixements en el camp de l’artesania alimentària en algun dels oficis que especifica el Decret, que han exercit com a artesans alimentaris durant un període mínim de quinze anys i que disposen del carnet d'artesà alimentari.

Comentaris