Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 13 de juliol de 2018

Aina Mallol
Dissenyadora gràfica

El Concurs de Castells de Tarragona ha presentat aquest migdia el cartell i la imatge oficial de la seva 27a edició. La dissenyadora gràfica i castellera Aina Malloll dels Xicots de Vilafranca n'ha estat l'autora i com ella explica, ha trobat la inspiració en els mateixos sentiments i emocions que el Concurs li transmet. La presentació s'ha celebrat en una roda de premsa a la Tarraco Arena Plaça.

 
Pol Figueras
Jugador de bàsquet de la Selva del Camp

El jugador de la Selva del Camp, Pol Figueras disputarà del 14 fins al 22 de juliol l'Europeu sots 20 de bàsquet amb la selecció espanyola. El base selvatà, amb aquest que es jugarà a Chemnitz, a Alemanya, sumarà el seu tercer campionat d'Europa amb la selecció, després de fer-ho en les categories sots 16 i sots 18, a més d'anar convocat al campionat del món sots 19. Pol Figueras, jugador del FC Barcelona Lassa de LEB Or, és una de les peces claus de l'equip, molt hàbil amb la pilota i que sap controlar l'equip. A més, el selvatà va debutar la temporada 2016-17 a l'ACB, quan Giorgios Bartzokas era l'entrenador de l'equip blaugrana.

 
Alfred Abad
Compositor tarragoní de sardanes

Darrere de la sardana inèdita anomenada ‘Montblanc, capital de la sardana 2018’ hi ha l’enginy del compositor tarragoní Alfred Abad. Aquest tema és la banda sonora que més s’escolta als carrers i places de la capital de la Conca de Barberà, aprofitant la seva capitalitat de la sardana d’aquest any:unes notes musicals que han traspassat fronteres i que ja s’han ballat a l’altra banda de l’Atlàntic. Abad és autor també d’una trentena de sardanes, com la de les Desenals de Valls 2011, entre d’altres, i coneix aquesta dansa fil per randa, ja que és capdavanter de la colla sardanista Tarragona Dansa.

Comentaris