El semàfor del 23 d'agost de 2018

 TarragonaDigital
Rafel Comes
cap de la Comissaria Superior d'Investigació Central dels Mossos d'Esquadra

L'atemptat terrorista de dilluns, que es va tancar amb l'atacant mort a trets per part de la mosso d'esquadra que es trobava a l'interior de la comissaria de Cornellà ha servit per que alguns posin en dubte les actuacions policials davant d'aquest lamentable atac. Tot el cos policial i també els seus responsables polítics han tancat files en la defensa de l'actuació policial davant l'atac, plenament justificada i proporcional a la gravetat de l'amenaça i del perill que va ocasionar.

 
Julia Gómez
regidora de medi ambient de Salou (PDeCAT)

Salou vol endurir les accions contra els propietaris incívics de gossos que no recullen els excrements dels seus animals de la via pública. Cartells informatius, una campanya amb informadors sobre el cost i les conseqüències de no recollir els excrements i sancions de fins a 400 euros pels incívics són els elements d'aquesta nova acció.

 
Tony García
membre del Club Esports Dance La Torre

El ballarí torrenc i membre del Club Esports Dance La Torre, Tony García, ha estat proclamat sotscampió del món en la modalitat line dance Advanced Silver. La competició anomenada World Dance Masters, celebrada a Anglaterra és una vella coneguda de García qui ja va guanyar el campionat l'any passat, situant-se com a primer del món en la categoria Intermediate. Un nou èxit, aquest 2018, pel club de ball torrenc i pel municipi de Torredembarra en general.