Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 06 de setembre de 2018

TarragonaDigital
Josep Maria Grau
Expert en comunicació i energia electrònica de la URV

L'estudi coordinat per Josep Maria Grau des de la URV analitza la proliferació d''influencers - concepte molt lligat a la xarxa social Instagram - en l'àmbit de Twitter i vinculats a una qüestió polèmica com la del procés català. L'expert en comunicació i xarxes socials reflexiona a partir d'aquí sobre la formació d'aquests líders d'opinió via tweet, entorn la creació de comunitats virtuals amb preferències polítiques similars, l'evolució de les elits digitals o la relació dels polítics amb Twitter. I és que la xarxa social de les piulades s'ha convertit en l'altaveu dels polítics i en una de les principals fonts d'informació dins aquest àmbit.

 
Sergi Feijoo
Cap de colla dels Xiquets de Tarragona

Els Xiquets de Tarragona no acaben d’assolir amb solvència la gamma alta de vuit. Diumenge passat, a Torredembarra, van haver de desmuntar el cinc en dues ocasions. Els dubtes no s’han esvaït passat l’estiu i ara els matalassers s’enfronten al tram decisiu de la temporada amb les dues diades de Santa Tecla i el Concurs. Cal sobreposar-se a tots els obstacles i la colla n’és capaç, tal com demostra la seva trajectòria històrica

 
Martí Carnicer
President del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha llençat una nova campanya de promoció turística amb un objectiu necessari: diversififcar l'oferta, oferir productes més especialitzats i descentralitzar el turisme més enllà de l'estiu. El President del Patronat de Turisme de la Diputació, Martí Carnicer, ha explicat que l'eix de les noves accions segueix sent el turisme familiar.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris