Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 07 de setembre de 2018

 TarragonaDigital
Vicente Boluda
President de l'Asociación Valenciana de Empresarios

La plataforma valenciana pel Corredor del Mediterrani farà parada avui i durant el cap de setmana a Reus sota la iniciativa #VullCorredor i com una mostra més de la reivindicació social, empresarial i política a favor d'aquesta infraestructura, clau pel futur de l'Arc Mediterrani. La mostra que inclou ponències, una exposició interactiva i activitats infantils a la Plaça Llibertat es podrà veure avui i demà durant tot el dia.

 
Vítor Silva
Jugador del CF Reus Deportiu

Vitor seguirà finalment al CF Reus. El futbolista portuguès, un dels afectats per la limitació salarial que pateix l'entitat del Baix Camp per part de LaLiga, es reincorporarà als entrenaments dissabte després de fer marxa enrere en la seva decisió inicial de deixar el club la nit del 31 d'agost quan va ser conscient que no podria jugar fins al mes de gener. El veterà migcampista, un dels capitans i un pilar fonamental del projecte que ha portat el CF Reus al futbol professional, no es mereixia el final al qual semblava que havia arribat.

 
Francesc Roca
Conseller de Desenvolupament Econòmic de Tarragona (PSC)

Tarragona i Reus es promocionaran conjuntament per buscar inversions que van més enllà dels àmbits estrictaments locals i que puguin repercutir positivament en tota l'àrea metropolitana tarragonina. Que les dues principals ciutats de la nostra regió treballin estratègicament en clau supramunicipal és fonamental.

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris