Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

2 ferits greus en un accident a la C-14 a Alcover

ATENCIÓ

Incendi de matolls a tocar de l'Escola La Vitxeta de Reus

El semàfor de l'11 de setembre de 2018

 TarragonaDigital
Josep Maria Adserà
Gerent de Reus Transport

El bitllet d'autobús de Reus és un 20% més barat que el de Tarragona, segons publicava aquest passat cap de setmana TarragonaDigital. També els autobusos reusencs faran una campanya de promoció entre els dies 17 i 21 de setembre oferint bus gratuït pels alumnes d'institut de la ciutat. Dos exemples que posen de manifest el bon funcionament d'un dels serveis més ben valorats per la ciutadania reusenca, el del transport municipal.

 
Carmen Montón
Ministra de Sanitat (PSOE)

Nova polèmica pels màsters que alguns polítics han 'suposadament' cursat a la Universitat Rey Juan Carlos I. En aquest cas, la polèmica esquitxa l'actual ministra socialista de vivenda, Carmen Montón. De la mateixa manera que ho van fer Pablo Casado i Cristina Cifuentes (PP), ha sortit a donar explicacions per justificar el curs. Cap dels tres han estat gens convincents amb les seves explicacions que només serveixen per perjudicar la credibilitat dels estudis de la resta d'alumnes matriculats a aquesta universitat. Molt lamentable, tot plegat.

 
Francesc Anguela
Regidor de Mobilitat de Valls (ERC)

Valls ha implantat el sistema Park&Ride, que consisteix en habilitar aparcaments a les estacions d'autobús i ferrocarril a 0'50€ per mig dia i a 1€ per dia sencer. De moment hi ha quatre places però si tenen demanda se'n faran més. D'aquesta manera es vol reduir el desplaçament de cotxes privats i incentivar l'ús de transport públic.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris