Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 12 de setembre de 2018

Gilbert Frigola
Coordinador de l'ANC a Tarragona

Aquest semàfor verd és a Gilbert Frigola és per a l'ANC en general per la seva espectacular capacitat de mobilització i d'organització d'un acte tan massiu com el d'ahir a Barcelona. Independentment que es pugui estar d'acord o no amb l'objectiu de la mobilització, el to pacífic, el desplegament logístic i la capacitat d'organitzar any rere any els actes de l'11 de Setembre centralitzant a Barcelona tanta gent de tota Catalunya és més que remarcable.

Francesc Pintado
President de l'Associació d'Hostaleria de Tarragona

L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona vol reimpulsar el seu paper dins el sector i per fer-ho, entre d'altres iniciatives, ha creat un consell d'experts format pels cinc restaurants amb Estrella Michelín de la província de Tarragona. El sector de l'hosteleria és menys procliu a les iniciatives conjuntes que altres col·lectius com per exemple els botiguers per la qual cosa, és molt positiu que la AEHT vulgui agafar les regnes del tema i mirar d'establir estratègies i accions conjuntes a nivell territorial.

Joan Carles Borrell
Director de l'Infinit Festival

Molt destacable és l'alt nivell de les actuacions musicals que s'han pogut veure aquest llarg cap de setmana al Festival Infinit de Fira Reus. La primera edició d'aquest festival de tributs no ha comptat amb el suport necessari del públic tot i que la capital del Baix Camp ha comptat amb actuacions de primer nivell dins el gènere dels tributs musicals als grans artistes. Els grans temes de Michael Jackson, Nirvana, Bee Gees, Tina Turner o Lady Gaga han estat alguns dels que s'han pogut sentir aquests dies a Fira Reus, en un espai d'autèntic luxe i amb una organització impecable.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris