Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 17 de setembre de 2018

TarragonaDigital
José Antonio Gordillo
Entrenador del Nàstic

El Nàstic va guanyar dissabte a l’Osasuna i ha sumat la primera victòria de la temporada. Després de cinc intents i hores de treball i patiment, José Antonio Gordillo pot gaudir del primer triomf de la campanya i veu com el seu equip suma ja quatre punts i abandona la zona de descens. Els grana, amb un onze molt semblant a aquell que es pot considerar com a ideal, va millorar el joc i arriba al derbi contra el CF Reus amb una injecció de confiança que calia a la Budallera.

 
Xavi Bartolo
deoEntrenador del CF Reus Deportiu

Mèrit increíble el de Xavi Bartolo i el CF Reus després de guanyar dissabte al camp del Tenerife i acumular tres victòries, un empat i dues derrotes en els primers sis partits oficials de la temporada. Amb només quinze jugadors amb dorsal del primer equip pel problemes econòmics imposats des de LaLiga, els del Baix Camp estan superant les adversitats i creant un coixí de punts per quan el desgast físic passi factura. Arriben al derbi en millor forma que el Nàstic.

 
Ivana Martínez
Consellera de Centres Cívics de Tarragona (PSC)

Molt bona acceptació dels cursos que s'impartiran als centres cívics de Tarragona i dels quals encara hi ha obert el període de preinscripció fins el dia 20 de setembre. Durant les dues primeres hores de preinscripció oberta es van rebre més de 600 sol·licituds.d

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris