Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 18 de setembre de 2018

arragonaDigital
Carles Prats
Director general de Vermuts Miró

Vermuts Miró s'ha convertit en els darrers temps en una de les empreses que més suport econòmic, logístic i promocional dóna al món de la cultura, especialment reusenca, però també del Baix Camp i del Camp de Tarragona. L'empresa reusenca acaba de signar un conveni amb l'Escola de Cinema de Reus per tal de donar suport també a la producció cinematogràfica local.

 
Joan Guix
Secretari General de Salut Pública de la Generalitat (ERC)

La Generalitat ha obert el debat entorn la possible prohibició de fumar dins els vehicles privats. Que fumar és dolent no ho qüestiona ningú i totes les mesures que es prenguin per contrarrestar-ne els efectes en l'àmbit públic són benvinguts. Tot i així, el fet de prohibir una acció que és legal i en un àmbit privat com és l'interior d'un vehicle particular entra dins l'esfera privada i la llibertat individual on els poders públics se n'haurien de mantenir al marge.

 
Judit Fàbregas
Regidora d'Urbanisme, Barri Antic i Patrimoni de Valls (PDeCAT)

Aquest cap de setmana hi ha hagut un esfondrament en un immoble del Barri Antic de Valls, sortosament sense víctimes personals. Si bé aquest era en un immoble privat, fa unes setmanes es va esfondrar també un mur al costat de Museu Casteller. No són fets directament imputables a l'ajuntament però sí que són conseqüències del lamentable estat en que es troba bona part del casc antic de la capital de l'Alt Camp. El govern vallenc té en el barri antic un dels seus principals reptes de cara a prendre mesures i activar d'una vegada un pla de xoc per evitar la creixent degradació de la part antiga de la ciutat.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris