Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 19 de setembre de 2018

 TarragonaDigital
Josep Fèlix Ballesteros
Alcalde de Tarragona (PSC)

L'alcalde de Tarragona ha anunciat 'mà dura' contra l'incivisme que afecta la ciutat i que, d'uns mesos cap aquí, ha augmentat. Mesures de moment més pensades pel mig termini que d'urgència però un primer pas necessari per frenar actituds tan greus com la destrossa de les estàtues de la font del centenari o els abocadors il·legals que hi ha en determinats barris de la ciutat.

 
Jesús Benedicto
Regidor no adscrit de Calafell

Sobta que un ex regidor de Ciutadans, actual regidor no adscrit, a l'ajuntament de Calafell s'hagi fet ara militant d'Esquerra Republicana de Catalunya i opti a anar a llistes amb la seva nova formació de cara a 2019. Les idees poden canviar però un canvi tan radical i amb tan poc temps entre dos partits que tenen postures tan enfrontades en qüestions essencials és força sorprenent.

 
Javier Torrente
Perruquer cambrilenc

La iniciativa solidària 'Deixa't prendre el pèl' que ha engegat el perruquer cambrilenc, Javier Torrente, ha recaptat més de 22.000 euros a benefici de la recerca contra el càncer infantil. 80 barbers i 10 perruqueres de renom han ofert els seus serveis voluntàriament al Port de Cambrils. Enguany, la iniciativa solidària ha arribat a la seva tercera edició.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris