Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 20 de setembre de 2018

e TarragonaDigital
Josep Xavier Pujol
Gerent del Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT)

El Consorci d'Aigües de Tarragona acaba de signar un acord de col·laboració amb la Comunitat de Regants del Canal de la Dreta de l'Ebre per tal de promoure visites divulgatives i pedagògiques a les instalacions de les dues entitats. Unes accions que ajudaran a que la població conegui com es capta, tracta i potabilitza l'aigua per una banda i com s'utilitza per l'altra.

 
Francesc Xavier Salat
President de l'Institut d'Estudis Vallencs (IEV)

L'Institut d'Estudis Vallencs acollirà l'Aula Robert Gerhard, un espai de recerca i acollida del fons documental, bibliogràfic i musical del compositar vallenc Robert Gerhard.La inauguració tindrà lloc el proper dimarts 25 de setembre i comptarà amb la col·laboració de l'Escola Municipal de Música.

 
Xavier Lozano
President de l'Associació del Pessebre Vivent de l'Espluga de Francolí

El Monestir de Poblet ha acollit una jornada formativa d'una quinzena de persones responsables dels Pesssebres Vivents d'arreu del territori català, coordinats per l'Associació del Pessebre Vivent de l'Espluga de Francolí. La trobada que es fa anualment dóna el tret de sortida a la temporada de pessebres vivents, una de les tradicions més estimades de casa nostra.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris