Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

ÚLTIMA HORA

Virulent incendi forestal a la Torre de l'Espanyol, a la Ribera d'Ebre

El semàfor del 24 de setembre de 2018

 TarragonaDigital
Pol Ferrer
Campió d'Europa d'Hoquei Sub20

El reusenc Pol Ferrer s'ha proclamat campió d'Europa sub20 amb la selecció espanyola que entrena Sergi Macià després d'imposar-se a Itàlia per 3 a 2 en la final del torneig europeu celebrat a Portugal. Ferrer ha estat titular durant total la competició. Un nou triomf per l'esport tarragoní

 
Begoña Floria
Consellera delegada del pla de la Budellera a Tarragona (PSC)

El dissenyador Edu Polo ha explicat que l'ajuntament de Tarragona li va vetar el color groc a l'hora de dissenyar la samarreta de la Festa Major tarragonina. Els vanos, les motxilles i els gots reutilitzables són de color groc. Malgrat que el color groc s'hagi utilitzat darrerament amb unes finalitats polítiques determinades, la decisió és innecessària doncs contribueix a seguir polititzant els colors.

 
Pere Granados
Alcalde de Salou (FUPS-CiU)

L'Ajuntament de Salou ha anunciat que el projecte per acabar el Camí de Ronda està desbolquejat i l'any vinent es podrà acabar. L'ajuntament salouenc ha invertit cinc milions i la resta d'inversió s'assumirà pel govern central, en el projecte de pressupostos generals de l'estat de 2019. Estarem atents per veure si aquesta partida finalment s'inclou als pressupostos de l'any vinent.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris