Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 25 de setembre de 2018

 TarragonaDigital
Clara Rivas
Membre de la Marea Pensionista

La Marea Pensionista reactiva les seves reivindicacions a Reus amb l'inici de concentracions cada dilluns a la Plaça del Prim. D'aquesta manera, el col·lectiu de pensionistes vol seguir demanant que s'apugin les pensions d'acord a l'actualització de l'IPC, mesura que compta amb molt de consens polític però que encara no està aprovada.

 
Pere Lluís Huguet
Advocat reusenc i president de 'Llibertats'

L'advocat reusenc és també una de les veus més conegudes del constitucionalisme català. En una entrevista a TarragonaDigital ha explicat que tot i que creu que a Espanya no hi ha presos polítics com a tal, sí que hi ha altres mesures preventives preferibles a la presó. De la mateixa manera, Huguet opta pel diàleg, sense condicions, entre Catalunya i Espanya i per votar, però no un referèndum d'autodeterminació.

 
Candela Batet
Directora de l'Escola Enxaneta de Valls

L'Escola Enxaneta de Valls celebra el seu cinquantè aniversari i ha començat els seus actes commemoratius que s'allargaran durant tot el curs escolar i que inclouen diverses activitats culturals, socials i familiars per a alumnes, famílies i exalumnes del centre educatiu vallenc. L'acte de cloenda serà el proper 8 de juny.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris