Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Un mort i diversos ferits en el descarrilament d'un tren de Rodalies al Vallès Occidental

PORTADES

Les portades d'avui dimarts, 20 de novembre

El semàfor del 25 de setembre de 2018

 TarragonaDigital
Clara Rivas
Membre de la Marea Pensionista

La Marea Pensionista reactiva les seves reivindicacions a Reus amb l'inici de concentracions cada dilluns a la Plaça del Prim. D'aquesta manera, el col·lectiu de pensionistes vol seguir demanant que s'apugin les pensions d'acord a l'actualització de l'IPC, mesura que compta amb molt de consens polític però que encara no està aprovada.

 
Pere Lluís Huguet
Advocat reusenc i president de 'Llibertats'

L'advocat reusenc és també una de les veus més conegudes del constitucionalisme català. En una entrevista a TarragonaDigital ha explicat que tot i que creu que a Espanya no hi ha presos polítics com a tal, sí que hi ha altres mesures preventives preferibles a la presó. De la mateixa manera, Huguet opta pel diàleg, sense condicions, entre Catalunya i Espanya i per votar, però no un referèndum d'autodeterminació.

 
Candela Batet
Directora de l'Escola Enxaneta de Valls

L'Escola Enxaneta de Valls celebra el seu cinquantè aniversari i ha començat els seus actes commemoratius que s'allargaran durant tot el curs escolar i que inclouen diverses activitats culturals, socials i familiars per a alumnes, famílies i exalumnes del centre educatiu vallenc. L'acte de cloenda serà el proper 8 de juny.

Comentaris