El semàfor del 26 de setembre de 2018

El semàfor de  TarragonaDigital
Raquel López
Cap de la Policia Local de Montblanc

La Policia Local de Montblanc s'ha adherit a una campanya solidària per recaptar diners a benefici de la investigació contra el càncer infantil. La policia montblanquina ofereix uns escuts que es poden posar a qualsevol peça de roba o enganxar i el que s'obtingui, es donarà al 'Pediatric Cancer Center' de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. En la campanya hi participen 110 cossos de Policia Local de Catalunya.

 
Yasmin El Fahri
Alumna de l'Escola de Música Pau Casals del Vendrell

L'alumna de l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell ha rebut la beca anual de l'Associació Musical Pau Casals, en reconeixement al seu progrés en els estudis musicals. L'ajut econòmic es va entregar a la seu de la Asociación Cultural Andalucía García Lorca, on es va donar inici al Mes Pau Casals d'aquest 2018.

 
Josep Domínguez
Vicepresident de Comerç de Valls

El comerç vallenc ha iniciat una campanya de promoció amb premi de 500 euros per qui encerti la classificació final del Concurs de Castells. Trenta comerços vallencs participen en aquesta 'porra' castellera que, tot i força complicada d'encertar, pot ajudar a dinamitzar el sector comercial de la capital de l'Alt camp