Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 27 de setembre de 2018

 TarragonaDigital
Jesús Múñiz
Entrenador del CB Salou

El Club Bàsquet Salou s’ha estrenat a la Lliga EBA amb victòria i el club de la Costa Daurada viu un dolç present. Jesús Muñiz, el seu entrenador, encapçala un projecte carregat d’il·lusió que buscarà la consolidació en la quarta categoria del bàsquet estatal. El triomf inaugural contra el Castellbisbal (76-67) buscarà tenir continuïtat aquest dissabte a les 19.00 hores amb el primer derbi de la campanya contra el CBT.

 
Inmaculada Rodríguez
Regidora de turisme de Tarragona (PP)

L'ajuntament de Tarragona ha presentat el balanç turístic de la ciutat d'aquest 2018. Si bé Tarragona aguanta a la baixa les xifres de 2017, amb un retrocés en les xifres de visitants menor que el d'altres ciutats i municipis de la Costa Daurada, aquest 2018 ha estat l'any dels Jocs del Mediterrani i les previsions turístiques eren molt més optimistes per aquest gran esdeveniment esportiu que havia d'omplir la ciutat de visitants.

 
Carles Grasas
Director d'Idiada

Carles Grasas, en una entrevista a TarragonaDigital, ha explicat alguns dels objectius i reptes en que està treballant Idiada a curt i mig termini. L'empresa, que compta amb 2.500 treballadors a tot el món, 1.350 a l'Albornar, és la més important del Baix Penedès i una de les líders mundials en el sector de la investigació i les noves tecnologies per a automòbils. Entre els reptes de futur hi ha la ampliació de les instal·lacions de l'empresa amb la implantació del vehicle elèctric i el de conducció autònoma com a teló de fons.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris