GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 01 de octubre de 2018

Maguy Antolín
Extinent d'alcalde de la Bisbal del Penedès i regidora no adscrita

La darrera polèmica a La Bisbal del Penedès ha estat força desagradable. El Govern municipal ha acusat l'exsòcia de govern i exregidora del PSC, Maguy Antolín, de la troballa de més de 2.000 quilos d'aliments caducats al Banc d'Aliments Locals. Antolín ho atribueix a una venjança per la moció de censura de fa unes setmanes i el Banc d'Aliments de Tarragona s'ha desmarcat completament del tema, assegurant que mai han donat aliments caducats a cap entitat. En qualsevol cas, un tema solidari i d'ajuda als més necessitats no hauria de ser un argument d'acusació política entre uns i altres, en els termes en què s'està produïnt al municipi baixpenedesenc

 
Maria José Figueras
Rectora de la Universitat Rovira i Virgili

La rectora de la Universitat Rovira i Virgili, María José Figueras, en una entrevista a TarragonaDigital, ha explicat les línies de treball de la universitat amb l'arribada del nou equip a la direcció de la universitat tarragonina. Malgrat les restriccions pressupostàries que ja ha anunciat la Generalitat fins l'any 2020 i que hi ha projectes que es poden complicar per falta de diners com les obres de la Facultat d'Educació o la renovació de les plantilles, hi ha altres qüestions en les que s'està avançant com la millora d'algunes instal·lacions, l'agilització en el procés de matriculació o la renovació de l'aposta per la Regió del Coneixement.

 
Noemí Llauradó
Regidora de Salut de l'Ajuntament de Reus (ERC)

La nova escola oberta de Salut Doctor Frías és un espai dinàmic que ha engegat l'ajuntament de Reus des de la regidoria de Salut i que busca donar a conèixer què pot fer cadascú per millorar la seva salut. Ho farà a través d'accions lúdiques i culturals als Centres Cívics o a les Biblioteques locals i amb un programa d'activitats que ha començat aquest cap de setmana i s'allargarà fins a juny.