Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 03 d'octubre de 2018

Tony Villazán
productor cinematogràfic de Calafell

Tony Villazán i Eva de Salas són els responsables de la productora de Calafell, Zolen Films. El seu darrer curt, 'Match!' ha estat seleccionat pel Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges. El prestigiós certamen cinematogràfic pot ser una bona plataforma internacional per als dos productors que s'ha especialitzat en el gènere de terror i suspens.

 
Magdalena Valerio
Ministra de Treball (PSOE)

L'atur ha tornat a pujar després de la temporada d'estiu en un 3,46% a la demarcació de Tarragona. El mes de setembre s'ha tancat amb gairebé 1.500 aturats més que a l'agost, quan la desocupació es va enfilar fins a xifres que no s'assolien des de feia gairebé una dècada. Si bé l'estacionalitat és un factor clau per aquest augment en una zona amb un alt component turístic com és Tarragona, la tendència positiva en l'ocupació dels darrers anys sembla que s'ha estancat i que avança lleugerament a la baixa.

 
Quim Torra
President de la Generalitat (JxCat)

La commemoració del primer aniversari de l'1 d'octubre va acabar de forma violenta, amb grups de manifestants a les portes del Parlament i a la comissaria de policia de Via Laietana i amb càrregues policials i moments d'alta tensió per contenir els atacs. El President de la Generalitat, Quim Torra, no va contribuir a mantenir un clima pacífic en les reivindicacions amb la seva invitació a que els CDR 'apretin'. El seu paper de garant de l'ordre públic per una banda i d'atiador dels violents per l'altra i que a més, se li va acabar girant en contra a ell mateix, no ha estat gaire encertat.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris