Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 04 d'octubre de 2018

 TarragonaDigital
Josep Acero
Regidor de Mobilitat a Tarragona (PP)

Els aparcaments dissuassoris de Tarragona estan en un punt mort. El regidor responsable de l'àrea contradiu les paraules de l'alcalde Ballesteros qui parlava d'un aparcament soterrat al Passeig de Sant Antoni, dient que l'aposta del PP és el Passeig Torroja per ubicar-hi un altre aparcament. No obstant això, el poc manteniment de l'actual aparcament a l'aire lliure de Torroja és clarament insuficient. Acero va canviant les dates sobre quan hi haurà més aparcament dissuassori a la ciutat. La darrera data anunciada és el primer trimestre de 2019. Veurem

 
Kenneth Martínez
Regidor de Comerç del Vendrell (PSC)

La Fira de Santa Teresa del Vendrell ja escalfa motors. Si bé és una fira esperada i estimada a la capital del Baix Penedès també és cert que no acaba d'encertar el tipus de fira que vol ser. Es parla cada any de canvi de model, s'introdueixen nous elements que no acaben de funcionar i no es repeteixen i tot plegat dóna certa sensació d'esgotament i de falta de creativitat. Caldria repensar-la i donar-li un nou aire.

 
August Vilella
artista reusenc

Aquest pintor autodidacte, nascut a la capital del Baix Camp, ha aconseguit, amb la seva personalíssima obra artística, triomfar a Tòquio, Estats Units o Xina. Una actitud positiva i clarament emprenedora i una obra singular i que pot agradar o no però que és original, onírica i transgressora, l'han catapultat als circuits artístics internacionals. Avui inaugura exposició a Barcelona.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris