Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

ÚLTIMA HORA

Virulent incendi forestal a la Torre de l'Espanyol, a la Ribera d'Ebre

El semàfor del 08 d'octubre de 2018

Albert Martínez
Cap de colla de la Colla Vella dels Xiquets de Valls

La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha guanyat el Concurs de Castells 2018. La primera posició a la cita més important del món casteller ha estat el reconeixement a molta feina feta durant els darrers anys per part de la colla vallenca, que ha treballat durant anys de forma planificada i amb uns objectius realistes, progressius i sòlids. Amb la feina ben feta s'obtenen bons resultats. La prova, ahir a la TAP.

Àlex Grau
Cap d'Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona

L'Acceleradora Camp TGN Up és un programa d'acompanyament, formació empresarial i mentoria que han seguit deu empreses emergents de Tarragona i que ha acabat ara després de vuit mesos de treball. Amb aquest programa, coordinat per la Diputació de Tarragona i on hi han participat ajuntaments, consells comarcals, la Generalitat de Catalunya i la URV s'ha volgut donar un impuls a les empreses que estan començant la seva trajectòria i a les quals, l'assessorament i ajuda per créixer ràpidament però de forma sòlida els han estat de gran ajuda.

Inmaculada Rodríguez
Consellera de Turisme de Tarragona (PP)

Ahir es van emetre per Televisió Espanyola les proves del programa 'Masterchef' que es van enregistrar a Tarragona el passat mes de juny. L'enregistrament del programa a l'Amfiteatre de la ciutat va ser un dels acords entre TVE i Tarragona, en el marc de la promoció dels Jocs del Mediterrani 2018. Que ahir Tarragona sortís en prime time per tota Espanya i en un format televisiu generalista, familiar i que funciona molt bé com és 'Masterchef' és una magnífica promoció per la ciutat

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris