Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor de l'11 d'octubre de 2018

 TarragonaDigital
Jesús Féliz
Gerent de la TAP

La polèmica per l'empresa de seguretat de la Tarraco Arena Plaça continua i la darrera en mostrar el seu malestar pels vincles entre Levantina de Seguridad i l'extrema dreta ha estat la Coordinadora de Colles Castelleres. L'empresa que gestiona la TAP està estudiant ara acomiadar Levantina de Seguridad després que un bon nombre d'assistents al Concurs de Castells d'aquesta passat cap de setmana hagi denunciat coaccions i insults.

 
Miquel Benabarre
President de la Fundació Reddis

La Fundació Privada Reddis realitzarà una aportació econòmica a les escoles Dr. Alberich i Casas i Domènech i Montaner de Reus per tal que puguin adquirir material educatiu i informàtic. En els darrers anys, la Fundació ha invertit 50.000 euros en diferents centres de Reus per ajudar a les famílies amb menys recursos en l'adquisició de material escolar i llibres de text.

 
Josep Maria Tost
Alcalde de Riudecanyes (PDeCat)

L'ajuntament de Riudecanyes ha invertit 64.000 euros en la millora de quatre camins del municipi. L'acció, en la qual també hi han intervingut la Diputació i la Generalitat, s'ha dut a terme per tal de facilitar la mobilitat dels veïns del municipi. Els camins estaven en un avançat estat d'erosió com a conseqüència de les inclemències del temps i del seu ús habitual. Els aigüats d'aquests dies a Tarragona posen de manifest que és important tenir els camins i les vies d'accés als nuclis habitats en bon estat.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris