Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 12 d'octubre de 2018

arragonaDigital.com
Josep Maria Milà
Regidor d'Urbanisme de Tarragona (PSC)

L'ajuntament de Tarragona ha explicat recentment que Ikea finalment no vindrà a Tarragona. Tot plegat i després de tants anys remenant el tema ha acabat malament i de forma sobtada. Segurament anirant transcendint a partir d'ara detalls de tot el que ha anat passant durant tant de temps però les dificultatss en les negocacions amb els propietaris dels terrenys, en adequar-los o en els tràmits per poder atorgar la llicència d'obres deuen haver estat alguns dels condicionants pels quals la firma sueca finalment s'hagi fet enrere. Ara l'ajuntament haurà d'espavilar a donar una sortida a «un dels solars més bons del sud de Catalunya», en paraules de Milà

 
Daniel Rubio
Regidor de Medi Ambient de Reus (Ara Reus)

El pròxim dilluns l'ajuntament de Reus preveu aprovar la nova ordenança d'animals. El document té parts positives i que han tingut bona acceptació com la prohibició de la venda d'animals vius a la via pública o d'exposar els animals als aparadors com a reclama comercial. Més enllà d'això, se l'ha criticat per ser una ordenança poc ambiciosa i que l'únic que fa és ajustar-se a la normativa catalana ja existent. Segurament, algunes idees i propostes encaminades a integrar millor els animals en els espais públics més enllà d'uns quants pipicans que, segons els propietaris de gossos, no s'ajusten a les necessitats dels animals ni eviten el problema dels excrements a la via pública, hi haguessin tingut també cabuda.

 
Pau García
Patinador del Club de Patinatge Reus Deportiu

El jove patinadr del club de Patinatge Reus Deportiu s'ha proclamat campió del món de patinatge artístic en la categoria junior individual lliure masculina. García, amb 17 anys, hauria de competir en la categoria de juvenil, però, com a fet inèdit, ha competit en junior i ha guanyat, convertint-se així en campió mundial. Un nou èxit per l'esport reusenc.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris